Importanța aplicațiilor mobile într-o afacere

aplicatii mobile

De câte ori ai auzit afirmația „există o aplicație pentru acest lucru”? Încă de când aplicațiile mobile au apărut pe piață, au preluat controlul în aproape fiecare categorie, de la utilități, productivitate, jocuri și divertisment, până la stil de viață, rețele sociale și știri. Este adevărat că există o aplicație pentru orice. De fapt, poți să plănuiești o întreagă vacanță prin intermediul unor aplicații mobile. De la alegerea destinațiilor de vacanță până la rezervarea zborului sau a restaurantului pentru cină și oferind o recenzie restaurantului ulterior, viața este mult mai ușoară cu aplicațiile mobile.

De ce ar fi important pentru afacerea ta? Ei bine, peste 70% dintre oamenii din comunitatea ta dețin un smartphone. Asta înseamnă mai mult de jumătate din populație. Din acel procent undeva la 60% dintre ei petrec în jur de 162 de minute pe smartphone-uri zilnic. Ceea ce înseamnă că dacă ai o aplicație de smartphone disponibilă pentru clienții tăi poți atinge o audiență mai mare și genera mai mult profit pentru afacerea ta. Indiferent dacă este un produs sau serviciu pe care-l pui la dispoziție clienților, avantajele de a avea propria aplicație pentru afacere poate să-ți facă afacerea să crească exponențial.

Cei de la Creative Ones sunt o companie de web design și promovare online, ce îți pun la dispoziție și serviciul de dezvoltare aplicații mobile. Indiferent dacă ai nevoie de serviciul de creare aplicații android sau creare aplicații iPhone, Creative Ones au experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți face aplicația dorită cap coadă.

De ce o aplicație mobilă are o valoare în creștere

În viitorul apropiat, aplicațiile mobile vor fi o componentă standard și fundamentală a oricărei afacere.. Nu numai că transformă procesul de achiziție într-unul mai ușor și mai rapid, dar construiesc o relație de durată cu clientul. Adițional, oferă o altă sursă de reclame și marketing pentru afacerea ta. Pentru toate aceste motive, să ai o aplicație mobilă funcțională, capabilă să se descurce cu toate acțiunile și utilizările de care clienții tăi au nevoie este obligatoriu.

Citeşte şi  Lenovo, un nume care promite multe

Crearea unei aplicații mobile nu este la fel de ușoară ca și crearea propriului website. Este necesar un software diferit pentru diferite aplicații și diferite tipuri de smartphone-uri. Software-ul întreg necesar pentru un iPhone nu este același ca cel necesar pentru dezvoltare aplicații Android. Dacă apelezi la o firmă profesionistă nu numai că vei primi funcționalitatea întreagă de care afacerea ta are nevoie, dar îți va oferi stilul și design-ul care rezonează cu brandul tău.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>