Implantul dentar, estetic şi util

implant dentar

Dintii sunt o parte foarte importanta a corpului nostru si exista multe lucruri care ii pot afecta, incat ei pot sa se strice, sa crape sau sa se rupa. Cand cineva pierde un dinte, acesta trebuie inlocuit, existand multe optiuni diferite, printre care si implantul dentar.

Aceasta optiune este una dintre cele mai bune alegeri atunci cand este necesara inlocuirea unui dinte. Implanturile dentare sunt dinti artificiali care inlocuiesc un dinte care a cazut sau care a fost scos.

Un implant dentar este o radacina dentara falsa care este forata in osul maxilarului pentru a sustine un dinte artificial. Doua sau mai multe implanturi pot servi ca o restaurare pentru un grup de dinti.

Multe persoane cred ca dintele nu va arata suficient de natural pentru ca nici macar nu au incercat implanturile sau nici macar nu le-au luat in considerare. Adevarul este ca aceste implanturi par a fi foarte naturale si nimeni nu isi poate da seama ca dintele nu este real. Unele persoane pot nici sa nu isi aminteasca ca si-au pierdut dintele, dupa ceva timp.

Cinci avantaje pentru apelarea la implanturi dentare

  1. Implanturile sunt foarte usor de intretinut – Nu ai nevoie sa petreci mult timp pentru intretinerea lor cum ar fi in cazul protezelor. Aceste implanturi se ingrijesc ca orice alt dinte din gura.
  2. Nu este o procedura care sa necesite mult timp- Nu este nevoie de prea mult timp pentru a le introduce.
  3. Recuperare scurta- Nu dureaza mult sa te recuperezi dupa ce ti-a fost introdus un implant dentar. Te va durea gura pentru o perioada scurta de timp, dar aceasta durere nu va dura o perioada lunga iar durerea va fi mai suportabila daca iei un mijloc de ameliorare a durerii.
  4. Implanturile vor dura ! In realitate, un implant dentar va dura multe decenii!
  5. Te vei simti mai bine zambind- Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje in obtinerea acestor implanturi. Te vei simti mult mai bine pentru felul in care vor arata dintii tai. Nimeni nu vrea sa traiasca cu un dinte lipsa. Vei dori sa zambesti si sa razi mai mult pentru a arata cat de minunati sunt dintii tai.

In concluzie, implanturile dentare arata si functioneaza ca dintii naturali. Ele sunt o solutie permanenta la pierderea dintilor si sunt durabile. Spre deosebire de protezele prost fixate, dintii implantati iti permit sa vorbesti si sa zambesti cu toata increderea, fara griji. Implanturile dentare iti permit sa mesteci toate tipurile de mancare cu usurinta si confort.

Daca esti dornic sa obtii o solutie permanenta la dintii tai lipsa, un implant dentar Bacau, este o alternativa interesanta, pentru zambetul tau.

Leave a Reply