Husele Galaxy S10 care nu te lasa la greu

Galaxy S10

Putin mai este pana cand Samsung Galaxy S10 va fi disponibil pentru precomanda dar si pentru cumparare din magazine. Deja am observat numeroase anunturi pe site-uri de vanzari online ale multor persoane care isi vand vechile telefone, fie predecesori ai lui S10 fie alte marci, pentru a avea bugetul necesar pentru noul telefon. Acesta promite sa aduca o multime de noi optiuni si upgrade-uri asa ca este asteptat cu nerabdare de catre noi toti.

Inca de multi ani seriile Galaxy au captat atentia multor utilizatori de smartphone-uri dar si de tablete, fiind fiabile, performante si elegante, cu toate ca au si preturi pe masura. Insa, indiferent de aceste aspecte, orice smartphone, mai mult sau mai putin performant, trebuie mentinut in conditii cat mai bune, ferit de factorii negativi care ar putea sa-i afecteze performantele sau aspectul. Putem face asta foarte simplu cu ajutorul unei huse de protectie. Si mai mult de atat, pentru cele mai bune rezultate, va recomand magazinele Contakt, in numar de peste 180 in toata tara dar si magazinul online, disponibil foarte usor prin doar cateva click-uri, la orice ora.

Cel mai important aspect in ceea ce priveste magazinele Contakt este calitate. Toate accesoriile GSM din acestea sunt originale si de cea mai buna calitate si au preturi foarte accesibile. Asa ca si modelele de huse Samsung Galaxy S10 sunt la fel de buna, perfecte pentru a va proteja eficient noua viitoare achizitie. Avand un pret atat de mare, este imperativ ca acesta sa fie protejat cat mai bine, chiar daca si telefonul in sine este realizat din materiale de calitate, rezistente la zgarieturi si la lovituri usoare. Dar niciodata nu putem sti asa ca nu este bine sa ne riscam. Mai ales ca reparatia unui astfel de telefon ar putea fi destul de complicata, indelungata si totodata costisitoare in primele luni ale aparitiei sale pe piata.

Pentru multe persoane, pe langa functionalitatea unei huse de protectie este important si aspectul acesteia. Chiar daca telefonul arata foarte bine este posibil ca anumite persoane sa prefere altceva iar o husa potrivita le poate oferi ceea ce vor, la un pret de doar cativa zeci de lei. Clientii pot alege din magazinele Contakt huse S10 din diverse materiale, toate la fel de bune calitativ, de la silicon pana la piele, naturala sau sintetica.

Totodata, clientii Contakt pot obtine si mai usor accesoriile si mai ales husele dorite pentru un Galaxy S10 prin campania Club Contakt, care de incheie pe 1 Martie si in cadrul careia membrii au parte de o reducere de 50 de lei la o comanda de peste 100 de lei facuta pana la incheierea campaniei dar si acces la noutati despre oferte si reduceri.

Leave a Reply