Ghetele de fotbal Nike Mercurial – disponibile în magazinul online GheteFotbalOnline.ro

Ghetele de fotbal sunt elementul de bază al echipamentului de fotbal pentru fiecare jucător. Pentru obținerea confortului optim și pentru performanțe sporite un fotbalist are nevoie de  ghete de fotbal de calitate, potrivite suprafeței pe care joacă.

Orice jucător cunoaște faptul că modul în care se mișcă pe teren și rapiditatea sunt factori foarte importanți pentru a atinge cele mai înalte niveluri de performanță. Din această cauză, nu există jucător care să nu caute să se bucure de acele ghete de fotbal care să îi ofere șansa de a deveni cel mai bun pe terenul de fotbal și care îl ajută să depășească orice adversar. Indiferent că ești un jucător profesionist sau doar un amator al acestui joc, trebuie să știi că ghetele de fotbal Nike sunt create special pentru performanță.

Colecția de ghete de fotbal Nike este una cu adevărat impresionantă și poți alege oricând ghete din serii fantastice precum Nike Magista, Nike Mercurial, Nike Phantom sau Nike Hypervenom.

Colecția de ghete Nike Mercurial este una foarte renumită fiind aleasă de mulți amatori și profesioniști.

Aceste ghete de fotbal oferă o talpă turnată de înaltă calitate cu crampoane pentru tracțiune și stabilitate mărită pe terenul de fotbal. Ele sunt concepute pentru o viteză explozivă, fără compromisuri.

În magazinul online GheteFotbalOnline.ro poți găsi o varietate de modele, culori și mărimi de ghete de fotbal Nike Mercurial, care satisfac orice jucător.

 Vom prezenta în continuare câteva modele de ghete de fotbal Nike Mercurial care se găsesc în acest magazin online.

  • Nike Mercurial Vapor XI Elite NJR FG Silver/blue

Acest model destinat profesioniștilor se poate achiziționa la prețul redus de 570 lei și reprezintă plusul perfect care te poate ajuta să joci la cel mai înalt nivel. Modelul este recomandat pentru jocul pe teren tare.

  • Nike Mercurial Superfly V Elite FG Negru/alb

Nike Mercurial Superfly V Elite FG

Aceste ghete de fotbal pentru profesioniști se pot cumpăra la prețul redus de 670 lei, sunt foarte ușoare și subțiri, potrivindu-se perfect pe picior. Sunt recomandate pentru teren tare.

  • Nike Mercurial Superfly VI Academy FG Alb/orange

Nike Mercurial Superfly VI Academy FG

Acest model de ghete este disponibil în magazin la prețul redus de 220 lei. Gheata este dedicată fotbaliștilor amatori, fiind recomandată jocului pe teren natural.

  • Nike Mercurial Superfly VI Academy Fg Mg Albastru

Gheata este dedicată fotbaliștilor amatori de fotbal pentru jocul pe teren cu iarbă naturală. Prețul redus al acestui model este de 350 lei.

Toate produsele comandate au termen scurt de livrare, de 1-2 zile lucrătoare. Pe lângă multitudinea de modele de ghete de fotbal Nike, magazinul online GheteFotbalOnline.ro mai comercializează ghete de fotbal Adidas, Mizuno, încălțăminte și îmbrăcăminte sport & lifestyle și accesorii sport.

Consultă întreaga ofertă de produse sportive din magazinul online www.ghetefotbalonline.ro și profită de reducerile de preț disponibile la anumite ghete de fotbal pentru profesioniști și amatori.

Leave a Reply