Garduri metalice şi garaje auto, inovaţie marca MIHU

Garduri metalice şi garaje auto, inovaţie marca MIHU

Firma suceveană MIHU este un nume consacrat în domeniul produselor metalice pentru acoperişuri, precum tabla tip ţiglă metalică, tabla cutată şi accesoriile specifice.

MIHU este principalul distribuitor Blachotrapez din zona Moldovei, respectiv judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ. Cu o echipă proprie de agenţi de vânzări specializaţi în produse metalice şi echipe de montaj specializate pe acoperişuri, firma MIHU a reuşit să se claseze în topul vânzărilor de produse Blachotrapez printre distribuitorii din toată Europa.

Firma MIHU are sediul principal la intrarea în Ipoteşti, judeţul Suceava. Aici este principalul depozit de materiale şi unitatea de prelucrare, plus un showroom complet al tuturor produselor livrate. Alte două depozite sunt localizate în municipiul Botoşani şi în oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Principala activitate a firmei este cea desfăşurată în domeniul produselor specializate pentru ACOPERIŞURI, oferind o mare diversitate de produse precum tabla tip ţiglă metalică, şindrila metalică sau tabla cu piatră (rocă vulcanică).

Garduri metalice

În ultimii ani, firma MIHU a dezvoltate modele deosebite de produse din tablă cutată şi tablă tip ţiglă metalică pentru construcţia gardurilor. Cele mai importante avantaje ale acestui material sunt durabilitatea, uşurinţa montajului şi diversitatea culorilor.

Dacă dorești să realizezi un gard cu adevărat deosebit, foarte rezistent în timp, simplu şi uşor de montat (chiar de tine însuţi), îţi recomandăm să alegi un gard metalic din tablă de oţel zincată. Este cea mai bună opţiune disponibilă, atât practică cât şi estetică.

Gardul metalic poate fi combinat cu materiale clasice precum betonul, tencuiala sau piatra decorativă pentru un efect cu adevărat unic. Ca idee, îţi recomandăm să utilizezi ulterior lămpi solare cu leduri pentru alumina în stil arhitectural gardul.

Dacă dorești să achiziţionezi un gard metalic, mai întâi trebuie să te asiguri că furnizorul este o companie în care poți avea încredere. Fiind un produs relativ nou, nu sunt foarte mulţi specialişti instruiţi cum să efectueze montajul. Deşi acesta este foarte simplu şi uşor de realizat, este indicat să fie văzut în prealabil cum se realizează de către un profesionist, pentru a fi realizat perfect.

Dacă nu eşti perfecţionist, poţi realiza chiar tu montajul şi cu siguranţă vei face o treabă bună. Important este să nu tai piesele existente, ci să le potriveşti.

La firma MIHU ai posibilitatea de a alege diverse modele super de garduri metalice. Această firmă a inovat constant produsele pentru garduri şi este una dintre primele care au lansat modele cu plăcile dispuse orizontal.

Înainte să începi orice activitate de construcţie a gardului, este recomandat să discuţi cu un agent de vânzări MIHU, care se va deplasa la locaţia ta şi îţi va asigura consultanţă gratuită în vederea alegerii cele mai bune soluţii. Această etapă este una foarte importantă pentru întregul proces. Agenţii de vânzări fiind oameni bine instruiţi şi cu experienţă relevantă în domeniul produselor metalice, vei constata că îţi vor oferi idei şi soluţii la care tu nu te-ai fi gândit de unul singur.

Accesează www.acoperisuri-mihu.ro/garduri/ pentru mai multe informaţii relevante sau intră direct în magazinul online https://mihushop.ro/categorie-produs/garduri/ pentru lista de preţuri.

Garaje auto metalice duble

Garaje auto

O altă categorie inovativă de produse din tablă tip ţiglă metalică o reprezintă garajele metalice pentru autoturisme. Aceste produse au avut un foarte mare succes în piaţă datorită preţurilor avantajoase, rapidităţii montajului şi aplicaţiilor diverse pentru carepot fi utilizate.

Astfel, construcţii metalice iniţial destinate pentru utilizare precum garaj au fost transformate şi adaptate pentru a fi folosite ca birouri, spaţii comerciale sau magazii de grădină. Posibilităţile sunt multiple, de la caz la caz firma MIHU venind consultanţă specializată, proiectare şi execuţie pentru fiecare din soluţiile adaptate la nevoia clientului.

Accesează www.acoperisuri-mihu.ro/garaje/ pentru mai multe informaţii relevante sau intră direct în magazinul online https://mihushop.ro/categorie-produs/garaje-modulare/ pentru lista de preţuri.

Pentru apelare rapidă sunaţi la 0743 340 406 sau 0741 376 706.

Leave a Reply