Gard din şipcă metalică imitaţie piatră

Gard din şipcă metalică imitaţie piatră

Gard din şipcă metalică imitaţie piatră

Şipca metalică pentru gard este un produs relativ nou lansat pe piaţă, din ce în ce mai prezent în ultimii ani în preferinţele românilor. Versatilitatea sa în adaptare datorită culorilor şi modelelor disponibile, uşurinţa în execuţie şi montajul, preţul avantajos, toate acestea sunt argumente care au atârnat balanţa deciziilor în favoarea cestui model de gard.

Deşi astăzi sunt disponibile o multitudine de materiale constructive pentru realizarea gardurilor locuinţelor rezidenţiale, dintre toate acestea şipca metalică este cea mai avantajoasă.

Gardurile din șipci metalice sunt foarte aspectuoase și practice și ar trebui să fie luate în considerare tot mai mult. Șipca metalică reprezintă o soluție practică și ieftină pentru realizarea unui gard durabil. Costurile sale de întreținere sunt neglijabile, deoarece șipcile nu se ciobesc, culoarea nu se decolorează, nu rugineşte și nici nu sunt atacate de insecte sau alţi dăunători. Mai mult, fiecare şipcă poate fi înlocuită uşor în caz de nevoie, chiar de către proprietar.

Un model cu totul deosebit este şipca metalică pentru gard PETRA, care oferă o imitaţie de piatră cu totul deosebită.

Gard din şipcă metalică imitaţie piatră PETRA

Gard din şipcă metalică imitaţie piatră PETRA

Dacă te gândești să construiești un gard nou, atunci caută o companie care are experiență în distribuirea de materiale și în construirea de garduri în zona ta. ARMURA® este un brand foarte important de materiale pentru garduri metalice. Compania dispune de o linie proprie de producţie şipcă metalică, stâlpi de gard și echipe specializate în montaj care pot să construiască un gard de la zero.

Șipci metalice pentru garduri se pot achiziționa din magazinul online, sunt disponibile într-o paletă bogată de culori, iar clienții pot alege modelul de șipci în funcție de stilul locuinței și de designul general al proprietății. Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid oriunde în ţară, în cel mai scurt timp.

Când alegi o opțiune de culoare, nu alege automat albul, care este culoarea cea mai previzibilă. Albul nu funcționează cu toate modelele și stilurile de proprietate și, adesea, o casă nu va arăta bine cu un gard alb. Alege mai degrabă o vopsea de culoare mai închisă pentru a ajuta gardul să se integreze cu ușurință.

Gard din şipcă metalică imitaţie piatră

Gard din şipcă metalică imitaţie piatră

Șipcile metalice de gard marca ARMURA®reprezintă soluții moderne pentru gospodăriile stilate. Sunt confecționate din oțel zincat și prevopsit, cu grosimi diferite.

Clienții pot alege atât șipci vopsite pe o singură parte cât și șipci vopsite pe ambele părți. ARMURA® produce două mari tipuri de șipci, șipci Omega și șipci Modern.

Un alt element de o importanţă majoră la construcţia unui gard sunt stâlpii. Pentru gardul din şipcă metalică este recomandată alegerea stâlpilor de gard metalici, însă nu este o condiţie obligatorie. Totuşi, alegând stâlpii metalici de gard Armura veţi realiza un gard armonios atât din punct d evedere a culorilor, cât şi a materialelor. Utilizând stâlpi de gard metalici este mult mai uşor şi ieftin decât stâlpi de beton.

Pe lângă această gamă de produse metalice pentru garduri, ARMURA® mai produce: plasă sudată pentru beton, plasă pentru gard împletită, panouri pentru gard bordurate zincate, profile metalice pentru rigips, etriere, profile C și Z pentru hale metalice și țeavă rectangulară.

De la ARMURA puteţi achiziţiona toate materialele dintr-un singur loc, la preţ de producător şi având garanţia că nu vor exista diferenţe de culoare.

ARMURA

www.armurashop.ro

Leave a Reply