Frisomat – pentru următorul proiect de construcție

Clădirile Frisomat se potrivesc perfect nevoilor dvs. Frisomat vă ajută să obțineți cea mai bună soluție pentru a vă proteja oamenii, mașinile și bunurile și vă protejează investiția în același timp.

Frisomat oferă o calitate și un serviciu fără compromis, iar clădirile lor din oțel oferă avantaje considerabile de economisire a costurilor în comparație cu cele convenționale din lemn, piatră sau alte materiale de construcție convenționale.

Costul de a construi un depozit poate fi considerabil, iar alegerea metodei de construcție vă va afecta foarte mult bugetul. Clădirile din oțel ajută la reducerea proiectelor lungi, complicate și costisitoare pe care le cer mai multe metode de construcție tradiționale. O clădire din oțel de la Frisomat este proiectată rapid și cu cheltuieli mici de pornire. Depozitul dvs. va fi complet și funcţional mult mai rapid decât ar fi fost construită o structură tradiţională. Din ce în ce mai multe întreprinderi de depozitare se îndreaptă către confortul și economia halelor metalice prefabricate de la Frisomat.

Proiectați și construiți

Principala atracție pentru clienţii Frisomat constă în aceea că riscurile sunt transferate unui antreprenor, care este responsabil pentru toate aspectele de proiectare și construcție. Rolul contractantului este de a gestiona toate activitățile și de a asigura calitatea clădirii finalizate.

Frisomat sunt specializaţi în construcţia de hale metalice din oţel construite într-un timp scurt şi cu durată lungă de viaţă. Pe această piață sunt capabili să producă cadre foarte economice cu perioade de montare rapidă. Cunoașterea detaliată a disponibilității oțelului și a costurilor relative, înseamnă că pot fi selectate cadre economice, concepute în mod intenționat pentru a se potrivi cu instalațiile de producție și asigură eficienţa montajului.

Un ingredient important în relațiile de proiectare și construire care tind să se dezvolte pe o perioadă considerabilă este acela de încredere între părți. Frisomat a fabricat şi a construit hale industriale din oţel încă din anul 1978. A început ca o mică afacere de familie şi este în prezent lider recunoscut pe plan naţional şi în străinătate. Astfel, toţi clienţii Frisomat au încredere că ceea ce comandă este exact ceea ce vor primi.

Avantajele achiziționării unei hale metalice de la Frisomat includ:

  • Calitate
  • Promptitudine
  • Instalare uşoară
  • Adaptabilitate
  • Aspect atractiv
  • Unicitate
  • Întotdeauna inovator

În primul rând, Frisomat nu proiectează doar clădiri. Lucrează în parteneriat cu dvs. pentru a crea clădiri frumoase din oțel. Vă oferă structuri prefabricate complete, rentabile pentru uz comercial, agricol, industrial și rezidențial. Clădirile Frisomat sunt proiectate să se potrivească nevoilor dvs., economisind timp și bani.

Proprietarii clădirilor solicită cea mai mare valoare posibilă din instalația lor, iar designul unic al Frisomat oferă acea valoare necesară pentru clienți. Fiecare clădire din oțel este proiectată și construită pentru a răspunde nevoilor specifice ale proprietarului clădirii.

Frisomat vă construieşte hala industrială fără a compromite calitatea acesteia. Perioada între comanda şi finalizare nu este decât de două luni de lucru, chiar mai puţin în anumite cazuri.

O hală industrială mai puternică, mai atractivă, mai puțin costisitoare. Asigurați-vă că analizați împreună cu experții Frisomat următorul proiect de construcție.

Leave a Reply