Easycut și tehnologia Waterjet de debitare cu apă

waterjet tehnologia de debitare cu jetul de apa

Puterea debitării cu jetul de apă stă în precizie și acuratețe. Din cauza faptului că tăierea cu apă pură folosește doar apă, ajută la prevenirea stricăciunilor ce ar putea să apară la componentele finisate a proiectelor tale, indiferent de detaliul tăieturii implicate.

5 avantaje ale debitării cu jet de apă:

  • Viteze de tăiere foarte mari;
  • Reducerea zonelor afectate de temperaturi mari;
  • Tăieturi precise;
  • Impact asupra mediului redus;
  • Cerințe de finisare minime.

Poți să ai încredere în tehnologia WaterJet de la Easycut

Sistemele de debitare cu jetul de apă efectuează tăieturi precise într-o manieră de timp scurtă. Acest tip de mașinărie de performanță înaltă, versatilă, este realizată pentru a se ocupa de toate materialele flexibile incluzând: plastic, cauciuc, spumă, pachete speciale, componente industriale și alte materiale tehnice.

Tehnologia WaterJet de la Easycut.ro este rezultatul unei planificări atente pentru a satisface nevoile fiecărui client: productivitate mare, calitate excepțională și standarde de siguranță fără nici un dubiu. Acesta este standardul acestui tip de tehnologie, o muncă de înaltă calitate care oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți face treaba.

După cum declară o fabrică din Anglia, de când și-au instalat prima mașinărie de debitare cu jetul de apă, cu aproape un deceniu în urmă, au văzut creșterea considerabilă a popularității acestui tip de tehnologie.

Tăierea cu jetul de apă produse părți procesate fără tensiune datorită faptului că o forță minimă de tăiere este exercitată asupra profilului. Comparând această tehnologie cu cea de tăiere cu fierăstrăul și perforare, nici un fel de presiune nu este depusă pe zonele ce împrejmuiesc tăietura.

Alterând cantitatea de particule abrazive care sunt adăugate pe fluxul de apă, abrazivitatea poate fi reglată în funcție de tăria materialului pe care lucrăm.

Mie unul mi se pare o tehnologie foarte tare și foarte utilă, fiindcă poate să taie printr-o gamă diversă de materiale fără să le provoace pagube.

Leave a Reply