DOR – Uși de interior de înaltă calitate expuse într-un showroom modern

magazin DOR Suceava

Atunci când ne gândim să investim în uși noi, trebuie să ținem cont de nevoile tuturor locuitorilor casei și de frecvența de utilizare a lor.

De asemenea, este foarte important să ținem cont de stilul decorativ. O ușă poate adăuga interes unui perete simplu și plictisitor, poate da mai multă căldură unei încăperi care o necesită, poate oferi o imagine avangardistă dacă ești în căutarea unui stil modern sau poate conferi unei camere un aspect rustic atunci când este stilul ales este cel rustic.

Fiind un element nobil al casei, de obicei construită din lemn, o ușă interioară ne oferă posibilitatea armonizării acesteia cu restul elementelor casei, precum pardoseala sau culorile pereților.

Dacă dorim ca spațiul să arate mai amplu, o ușă interioară vopsită de aceeași culoare cu peretele este o resursă excelentă pentru apartamentele mici. Nu se va remarca ca atare, dar va ajuta cu un alt scop.

Ușile folosesc în mod regulat nuanțe precum alb, bej sau lemn, dar le putem vopsi și în culori contrastante iar astfel ușa va avea mai multă greutate decât pereții.

Pentru spații mici, o ușă glisantă este o opțiune excelentă. Pentru aceasta este nevoie de șine pe perete sau pe podea. Ușile pliabile sunt foarte elegante și îi vor oferi casei un alt aspect.

Un loc aparte de unde putem achiziționa o varietate de modele de uși de interior este showroom-ul DOR din Suceava. Ușile comercializate sunt uși marca Porta Doors, un brand cu greutate de pe piața ușilor din Europa.

usi de interior modele

Din acest magazin, care este prezent și online cu o pagina web, putem alege uși de interior vopsite, uși cu finisaj sintetic, uși cu furnir natural, uși hide mascate, uși glisante, uși de intrare în apartament sau uși tehnice.

Ușile Porta Doors sunt sinonim cu uși de înaltă calitate la cele mai bune prețuri care păstrează cele mai înalte standarde din industrie. Valorile companiei sunt încrederea și fiabilitatea, combinate cu un stil modern. Aceste atribute reprezintă condiții ale satisfacției și calității, pe care putem conta dacă vrem să achiziționăm uși pentru casa noastră.

Gama variată și modernă de usi, cu diferite caracteristici, are scopul de a servi cerințelor tuturor clienților care calcă pragul showroom-ului din George Enescu.

Vizitează și tu magazinul și permite-le consilierilor specializați să te ajute cu cele mai bune sfaturi pentru a alege ușile potrivite pentru casa ta.

Leave a Reply