Distractie pe timpul verii

petrece cu baloane

Vacanta mare a venit iar cei mici sunt in culmea fericii deorece vor avea timp liber in care sa fca tot felul de nastrusicii fara a avea ora limita de intrat in casa sau fara temele pe care trebuie sa le prezinte a doua zi la scoala. Acestia sunt deja nerabdatori sa plece in vizita la bunici, la mare, la munte , in tabere,in excursii sau in calatorii. Desigur ca si noi abia asteptam cu totii sa petrecem clipe frumoase alaturi de cei dragi si sa ne bucuram de ele la maxim.

Unde sa mergem in weekend cu copii, daca nu am planuit nici o calatorie anul acesta sau daca mai  avem de asteptat pana plecam in vacantele noastre stabilite din timp? Ce am putea  face cu copii in weekend astfel incat sa ne distram si sa simtim casuntem in vacanta? Ce activitati sa facem cu copii in vacanta de vara astfel incat acestia sa nu se plictiseasca deloc?

Astea sunt doar cateva din intrebarile pe care parintii si le pun, dupa ce cei mici au incheiat cu bine anul scolar. Pe langa iesitul in parc pe care il facem in fiecare zi , fie in cursul saptamanii, fie in weekend, exista  serie de activitati pe care le prefera copii si numeroase  locuri  interesante si atractive, atat pentru adulti cat si pentru copii, unde sa puteti petrece clipe distractive impreuna.

Vara, fiind sezonul cald, dispunem de cele mai multe variante de distractie, deoarece vremea ne permite. Putem rganiza ot felul de jocuri si concursuri, iar daca stam la curte acesta nu poate sa fie decat un plus. Putem organiza batai cu apa, putem incnge meciuri de fotbal cu prietenii, concursuri dintre cele mai inedite sa chiar putem organiza petreceri in gradina. Cu ajutorul a cateva baloane colorate putem crea o atmosfera perfcta in care cei mici sa ii petreaca timpul zi de zi. Baloanele din latex si folie reprezinta in general acel tip de decor pentru orice eveniment deoarece acestea, de ani buni de zile, sunt nelipsite de la nunti, botezuri, aniversari, petreceri tematice sau corporate, reprezentand o modalitate eficienta pentru inaugurarea unui nou spatiu. Tot cu baloane personalizate cei mici pot improviza tot felul de petreceri chiar daca mai este ceva timp pana evenimentul respectiv trebuie sarbatorit.

De exemplu, poti face o petrecere de Halloween. Copiii adora sa se deghizeze, astfel incat in orice zi a saptamanii poate fi Halloween-ul. Folosestein culori negru si portocaliu sau cu model tematic pentru a decora spatiul in care se va desfasura petrecerea de Halloween. Daca optezi pentru baloane cu heliu, efectul va fi cu atat mai interesant! Daca nu reprezinta o cheltuiala prea mare piutetu opta si pentru cateva baloanele in forma unor litere ce alcatuiesc cuvinte precum „Boo Hoo Hoo” pentru un efect mai amplu. Baloanele in forma unor dovleci sau cu diverse mesaje ii vor incanta pe cei mici si pe cei mari deopotriva.Dacaiti doresti o atmosfera unica, foloseste mai multe tipuri de baloane pentru a crea cateva aranjamente cepot fi agatate in diverse locuri, in curtea casei.

Si astfel poti petrece o zi distractiva de vara alaturi de cei mici si prietenii lor.

Leave a Reply