Despre lumea virtuală în care trăim

Nu știu vouă, dar mie mi s-a acrit de unele secțiuni ale www-ului și nu vreau să fiu răutăcios acum dar dealungul timpului am dat peste fel și fel de copii capturați în această menghină a  web-ului.

La ora actuală există fel și fel de comunități (forumuri) în special de jocuri/gaming care apar peste noapte dar și altele cu o vechime mai mare unde se strâng în majoritatea cazurilor copii cu vârste în 11-17 ani cu toate că nici adulți nu fac excepție dar pe ei îi regăsim ceva mai temperați. Acum nu vreau să zic că acele categorii de vârste fac lucrurile greșit, doamne ferește nu judec pe nimeni dar am întâlnit fel și fel de personalități pe aceste comunități gata să te înjure și să râdă de tine la orice pas. Majoritatea îi ignori că doar nu te vei pune acum cu IQ-ul lor încă ne-copt să zic așa.

Până acum ceva vreme și eu mă regăseam pe acest gen de comunități de metin2, counter strike și altele diverse până am realizat că tot ce se întâmplă acolo e o mare harababură (țepe, înjurături, copii care se cred mari în spatele unui calculator, trolleri și multe alte specimene)

Sper să îmi dați dreptate că internetul începe ușor ușor să acapareze pe toată lumea , tv-ul nu mai e ce a fost odată și toată lumea va migra pe internet. Până și să te uiți la TV în ziua de astăzi o poți face pe internet, deci de ce nu ai sta pe internet?

PRO Internet

Pentru cei cu puțini bani sau chibzuiți nu veți mai plăti un abonament la TV :)) , păi ce rost ar mai avea, faci un hotspot wireless și un calculator/laptop îl ții pe post de TV iar pe restul lucrezi. Bine, mai avem până să ajungem la acel stadiu. Acest aspect nu e valabil pentru cei cu net de la TELEKOM (ClickNet).

Citeşte şi  Cazuri in care de ajutorul unui detectiv privat este de folos

Pe internet vei găsi tot ce ai nevoie de la cum poți să te ștergi cu hârtie igienică până la lucrarea de doctorat a lui Ponta. Nu există lucru ce nu îl poți găsi pe internet. Dacă de exemplu nu găsești ceva pe google o să găsești pe „Deep Web” sau mai bine zis partea întunecată a internetului.

Contra Internet

Vei întâlni fel și fel de oameni de la mari programatori care defapt sunt niște copii de 12 ani care vor să își creeze o reputație până la mari hackeri care îți trimit atacuri DDOS pe serverul personal. Sincer am întâlnit multe persoane de acest fel și dacă și tu ai pățit-o cred că la un moment dat ai început să îi ignori. Nu zic că nu sunt și persoane care ne dau clasă 🙂 , oameni de treabă care sunt acolo să te ajute indiferent că ți-a murit pisica sau ți-a căzut un server.

În mare cam asta e, voi ați întâlnit astfel de persoane în lumea virtuală în care trăim?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>