Deschide-ţi o afacere cu un teren de fotbal

Teren de fotbal

Din păcate, există mai mulţi jucători profesionişti talentaţi de fotbal în lume decât joburi pentru ei. Cu toate acestea, dacă doreşti să activezi în industria fotbalului, nu trebuie să te descurajezi. Poţi să-ţi deschizi o afacere cu un teren de fotbal.

Astfel, vei fi capabil să trăieşti şi să respiri fotbal în timp ce facilitezi oportunităţi pentru entuziaştii fotbalului în comunitatea ta locală.

Cum începi?

Teren de fotbal in constructie

Primul tău pas este să găseşti premiza corectă. Desigur, cel mai importan lucru este să găseşti o clădire sau un spaţiu care este destul de mare. Spaţiul potrivit va trebui să fie capabil să ţină un teren de fotbal, camere de schimb, dar şi bănci pe care să stea spectatorii.

Încearcă să găseşti o locaţie cât mai convenabilă, atât din punct de vedere al spaţiului, cât şi din punctul de vedere al preţului. Pe lângă acest lucru asigură-te că te afli într-un loc central accesibil şcolilor şi părinţilor.

Amenajări ulterioare

Vestiar teren de fotbal

În cazul în care ai găsit spaţiul şi doreşti să îţi începi afacerea, vei fi nevoit să faci nişte amenajări. Aceste amenajări includ achiziţionarea şi montarea unui gazon artificial de fotbal, renovarea clădirii dacă este veche şi realizarea camerelor speciale de schimb, care să conţină dulapuri închise şi alte facilităţi pe care doreşti să le adaugi.

Pe lângă acest lucru dacă doreşti ca terenul tău să funcţioneze 24/24 va trebui să montezi lumini nocturne care să menţină terenul iluminat şi pe timpul nopţii.

Cine îmi montează gazonul?

contact gazon sportiv

Achiziţionarea şi montarea gazonului artificial pentru terenul de fotbal este o sarcină foarte importantă, deoarece poate determina calitatea pe care o va avea terenul. În momentul în care ai un teren de fotbal de calitate, oamenii vor continua să vină să joace, însă dacă acesta este slab vor fugi de terenul tău.

Cei de la www.gazonsportiv.ro îţi oferă soluţia de amenajare a unui teren de fotbal cu gazon artificial sintetic. Aceştia au o gamă de gazon artificial, ce includ atât gazon de tip fibrilat, cât şi monofilament cu fir din politilenă.

Ultimele 3 proiecte a celor de la Gazon Sportiv au fost :

  • montarea unui teren multisport cu gazon artificial la Rădăuţi după cum poţi vedea în fotografiile de mai jos:
  • amenajarea unui teren multisport cu gazon artificial la Volovăţ, după cum poţi observa din poze:
  • amenajarea unui teren multisport acoperit cu gazon artificial la Horodnic de Sus, după cum poţi vedea mai jos:

Potenţiali clienţi

Meci de fotbal

Să închiriezi sau să cumperi un spaţiu mare este destul de scump. Pentru a-ţi creşte şansele de succes pe termen lung, ar trebui să găseşti cât mai multe utilizări pentru spaţiul tău posibil.

Ia legătura cu grupurile locale, de la şcoli la organizaţii comunitare, pentru a-i anunţa că urmează să deschizi un teren de fotbal. De asemenea ai putea să conteactezi antrenori de fotbal ce ar putea să fie interesaţi să-ţi folosească terenul pentru sesiuni de antrenament.

Stabilirea prezenţei tale online

Online Marketing

În ultimul rând, asigură-te că ţi-ai făcut un website şi o pagină de Facebook, astfel încât cei care folosesc internetul să te poate găsi cu uşurinţă. Poţi folosi platforma Facebook pentru a-ţi construi loialitate derulând evenimente promoţionale, cum ar fi sesiuni de antrenament gratuite şi concursuri cu premii în abonamente la teren.

Mai mult decât atât, oferă-le o reducere celor care îşi dau Check-in pe teren şi postează poze de acolo etichetând pagina oficială a acestuia.

 

Leave a Reply