Delta Triathlon – 29,30,31 August

Well… ați auzit și voi de acel eveniment în care Ivan Patzaichin vine în deltă nu? Este vorba de Delta Triathlon, un concurs foarteeee mare 😀 care își propune promovarea sportului în rândul tinerilor și nu numai.

Rowmania Delta Triathlon este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 şi se desfăşoară la Tulcea, duminică, 31 august, în cadrul Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle (29-31 august), ajuns deja la ediţia a patra.

Anul acesta m-am înscris și eu ca voluntar să am grijă de tot ce este necesar pentru buna desfășurare a evenimentului.

Așadar, dacă acest în acest weekend nu ai ce face, îți recomand cu căldură să vii să vezi concertul și toate surprizele ce vor fi pregătite de către organizatori și de ce nu să te și înscrii. Poți veni din orice colț al țării noastre. Totuși mai multe detalii despre Traseu, Probe, Program, Regulament, etc le poți găsi pe site-ul http://deltatriathlon.ro/ .

Dacă ești din Tulcea și ești mai ales șofer, ai grijă pentru că circulația se va închide de pe strada Babadag până la Pelican pe durata desfășurării concursului. Îți recomand rutele ocolitoare (Variantă, 1848,Eternității,Gavrilov sau strada Păcii pentru a ajunge într-o zonă centrală. )

Oh uitasem să vă las și videoclipul de prezentare al acestui concurs:

 

Voi începe și o serie de întrebări de astăzi legate de fiecare articol în parte. Întrebarea de astăzi este : Tu cum promovezi sportul ? Aștept comentariile voastre în secțiunea de mai jos sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/JustIrinel

De aici din Tulcea,

Irinel-Gabriel Matei 😀

3 comments on “Delta Triathlon – 29,30,31 August

 1. Chibs 27/08/2014 23:39

  Am mai citit pe cateva bloguri despre asta. E ca o „bucurie de sfarsit de vara”. Sportul nu prea il mai promovez, cel putin vara asta.

 2. Daniela 28/08/2014 22:20

  Ce faaaaaaaaaain. Iti va prinde bine pe viitor acest voluntariat. Si mie mi-ar fi placut sa particip in calitate de organizator/voluntar/etc.

  Succes si revin-o cu poze! 🙂

  • Matei Irinel 29/08/2014 13:23

   Cu siguranță 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>