Debitarea cu jet de apa, design amplu pentru o casa moderna

taiere cu jet de apa

Folosind tehnologia WaterJet de debitare cu jet de apa abraziv, compania EasyCut realizeaza pardoseli din marmura si piatra, usi metalice si ornamente cu desing indraznet pentru locuinte indraznete si avangardiste. Indiferent de detaliile dorite sau de dimensiunile pe care le aveti la dispozitie, prin debitarea cu jet de apa puteti sa realizati un desing interior demn de admirat si apreciat. Iar costurile sunt accesibile si realizarea rapida.

Avantajele acestui proces sunt nenumarate iar rezultatele intruchipeaza insasi perfectiunea prin detaliile minimaliste si executate la parametri precisi.

Debitarea cu jet de apa si design-ul interior

Folosindu-se de tehnologia WaterJet, compania Easy Cut poate sa debiteze o gama variata de materiale care sunt folosite la decoratiuni de interior: marmura, granit, piatra, lemn, sticla sau vinil si nu numai. Materialele prelucrate pot avea grosimi intre sub 10 mm si 300 mm, texturi variate, rugozitate ridicate si dimensiuni de pana la 1500×1500 mm. Indiferent de tipul si calitatile materialului, acesta este taiat cu o maxima precizie, la parametri precisi iar pierderile sunt nesemnificative. Iar cand vine vorba de locuinta, toti ne dorim un aspect finisat perfect. Acest lucru se poate obtine prin debitarea cu jet abraziv de apa.

Tehnologia WaterJet are o larga aplicabilitate. Cand vine vorba de decoratiuni interioare, pardoselile de marmura sau piatra naturala reprezinta un exemplul excelent a ce se poate realiza prin acest proces. Folosind jetul abraziv, se pot taia forme diverse si complementare, astfel incat prin combinarea acestora, pardoseala locuintei sa reprezinte un vitraliu elegant si luxuriant.

Un asemenea tip de podea poate fi amplasat la intrarea in casa, intr-un hol larg si primitor. Reprezinta o afirmatie a bunului gust si un bun venit elegant de fiecare data cand va intoarceti acasa.

De asemenea, prin debitare cu jet de apa se pot realiza usi de interior cu un aspect artistic si personalizat. Pentru ca in secolul nostru, de nu sa nu avem obiecte cu functionalitati multiple. O astfel de usa, cu design avangardist poate reprezenta mai mult decat o intrare, poate fi si un obiect de arta, asemanandu-se unui tablou futurist.

Iar lista poate continua. Obiecte decorative care sa faca parte din decorul si povestea design-uli interior al locuintei. Toate acestea pot fi realizate prin debitarea cu jet de apa abraziv si toate duc la crearea unui ambient interior elegant si placut.

Modul in care decidem sa ne decoram interiorul locuintei ne ajuta sa ne simtim bine de fiecare data cand ajungem acasa. Ne permite sa cream un spatiu personalizat, stilat si cu mult bun gust. Iar pentru asta, uneori este necesara doar putina cercetare pentru a gasi solutia optima sa ne punem in practica dorintele.

Cu ajutorul companiei clujene EasyCut, realizarea unui decor interior individualizat este accesibila si rapida. De ce sa ne multumim cu o casa cu un design plictisitor, cand putem sa ne folosim de tehnologii revolutionare si practice pentru a crea un aspect interior personalizat si special in propria locuinta.

Leave a Reply