De unde închiriem o mașină ?

Fie că vii din afara țării și vrei sa ajungi acasă fără să aștepți după microbuze sau după prieteni scumpi și/sau care se feresc să te ajute, cea mai bună soluție și confortabilă în același timp este să închiriezi o mașină.

De ce?

 

  • Ai tot confortul și nu stai după diverși terți
  • Procesul de închiriere e simplu și rapid fără bătăi prea mari de cap
  • Tariful de închiriere include asigurarea mașinii, taxa de drum și taxa în caz de furt

 

Acum singura noastră grijă este de unde închiriem o mașină. Pentru închirierea de mașini putem apela la acest site specializat în acest domeniu care ne va oferi toată consultanța de care vom avea nevoie. Dacă suntem din București putem alege dintr-o gamă variată de mașini ,  vezi masini aici . Aveți o listă cu câteva modele ieftine ce pot fi închiriate.

Bine de știut că este permisa trecerea frontierelor cu autovehiculele doar cu acordul celui ce vă închiriază mașina iar combustibilul este inclus separat. De asemeni trebuie să fiți punctuali atunci când predați mașina înapoi altfel pot exista penalizări de întârziere substanțiale.

Pentru a închiria o mașină trebuie să avem la noi permisul de conducere în original și în copie dar și actul de identitate sau pașaportul la fel în original sau copie. Taxa pentru închirierea mașinii se poate plăti în avans sau integral în cazul în care se optează pentru plata în momentul închirierii.

De reținut este și faptul că fiecare accesoriu suplimentar ca spre exemplu scaunele de bebeluși, lanțuri sau suporturile pentru biciclete se închiriază suplimentar și veți fi taxat în funcție de fiecare firmă în parte.

Citeşte şi  Ură, răutate, dușmănie, societatea în ziua de azi.

Eu sincer aș opta pentru închirierea unei mașini asta dacă bugetul nu este o problemă pentru mine dar știu că ajung rapid și în siguranță acasă sau îmi pot petrece vacanța fără griji alături de cei dragi.

Voi ați închiriat vreodată vreo mașină? Cum vi s-a părut experiența ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>