De ce tot mai multe stadioane fac trecerea la gazon sintetic?

Gazon artificial pentru fotbal

Când vine vorba de stadioanele sportive, performanța și aspectul sunt totul. De cele mai multe ori proprietarii stadionului utilizează o serie de resurse pentru a se asigura că fanii se bucură de joc în timp ce jucătorii rămân în siguranță și pot să joace confortabil. Acesta este motivul pentru care gazonul găsit pe cele mai multe stadioane trebuie să fie cât se poate de perfect. La urma urmei, felul în care lucrurile arată și se simt contribuie direct la cât de mult se vor bucura oamenii de ceea ce văd. De aceea multe stadioane au făcut trecerea la gazonul sintetic.

Există o serie de motive, atât economice, cât și practice care stau la baza achiziționării de gazon artificial.

Terenul sintetic este mai puțin costisitor atunci când iei în considerare costul ridicat al menținerii. Gazonul sintetic arată perfect tot timpul, indiferent de vreme, sezon sau alte variabile. Acest lucru este convenabil pentru proprietarii terenului. O astfel de investiție este excelentă și este importantă în orice climat de afaceri, mai ales pentru obținerea de performanță, cum ar fi cea din industria sportivă.

Poate că unul dintre cei mai importanți factori este că iarba sintetică nu se transformă într-o baltă de noroi când plouă. Asta înseamnă că evenimentele sportive se pot desfășura într-un mod mult mai profesionist și mai eficient.

Multe terenuri sportive importante au făcut trecerea la gazon sintetic în interesul fanilor și jucătorilor lor. Un gazon artificial de calitate contribuie ca terenul să arate întotdeauna bine.

Compania Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava comercializează și instalează gazon artificial sportiv de aproape un deceniu. Societatea furnizează terenurilor sportive multe tipuri de gazon cu fir de iarbă înalt de la 15 mm până la 60 mm precum gazon multisport, gazon pentru tenis sau gazon artificial pentru fotbal.

Principalele puncte forte ale celor de la Hattrick Sport sunt reprezentate de calitatea produselor, de prețul competitiv, de raportul calitate/ preț foarte bun și de garanția de 5-10 ani oferită produselor instalate de profesioniștii firmei.

Pe lângă gazonul artificial sportiv, societatea mai poate asigura clienților săi: gazon artificial decorativ, accesorii sportive și sisteme de acoperire.

Din cadrul serviciilor oferite de reprezentanții companiei fac parte: consilierea clienților, montajul gazonului și întreținerea profesionistă a gazonului.

Cu ajutorul gazonului sintetic distribuit de Hattrick Sport poți beneficia de costuri reduse de întreținere, rezistență sporită în timp, aspect impecabil al gazonului, condiții bune de joc și de costuri de amenajare reduse. Profită de toți acești factori și amenajează-ți terenul sportiv cu gazon de calitate, rezistent în timp.

Leave a Reply