De ce să alegi un cărucior 3 in 1 pentru copii?

carucioare 3 in 1

Dacă timpul rămas până la apariţia în viaţa familiei tale a unui bebe care să vă umple casa de bucurie este foarte scurt, atunci înseamnă că pregătirile pentru acest moment unic în viaţa de familie sunt în toi. Prin urmare, ai început să te gândești la cum va arăta camera noului născut, dar și la ce cărucior ar trebui să cumperi. Variantele de cărucioare pentru copii sunt foarte numeroase, și totuși ai putea să iei în considerare posibilitatea de a cumpăra un cărucior 3 in 1 pentru copii.

Ce înseamnă un cărucior 3 in 1 pentru copii?

Cărucioare 3 în 1 sunt create astfel încât să ajute părinţii începând de la nașterea copilului și până ce acesta ajunge la vârsta de 3 anișori. Un cărucior 3 in 1 pentru copii este extrem de util în ajutorarea celui mic în deplasarea sa în primii 3 ani de viaţă. Un astfel de cărucior este format dintr-un landou, o scoică și un cadru de cărucior. Landoul este destinat spre a fi folosit în primele luni de viaţă atât pentru transportul celui mic, cât și sub formă de pătuţ, pe când scoica este destinată folosirii pentru deplasarea după primele luni de viaţă, putând fi folosită chiar și în mașină.

Avantajele unui cărucior 3 in 1 pentru copii

Cel mai mare avantaj al unui astfel de cărucior este reprezentat de utilizarea mai îndelungată a sa. Chiar dacă copilul crește foarte repede în primii ani de viaţă, alegând un cărucior 3 in 1 pentru copii veţi prelungi durata de folosire a unui singur cărucior, fără a fi nevoiţi să cumpăraţi altul imediat ce copilul a ajung la 1 an sau la 2 ani. Astfel, veţi face o economie importantă cu cheltuielile pentru creșterea copilului, acesta fiind un alt avantaj al acestor cărucioare pentru copii. Un alt avantaj important îl reprezintă posibilitatea de utilizarea a landoului și a scoicii atât pentru deplasarea nou-născutului, cât și ca pătuţ pentru acesta.

Elemente de care să ţii cont în alegerea unui cărucior 3 in 1 pentru copii

Dacă ai decis că un cărucior 3 in 1 pentru copii reprezintă cea mai bună alegere, atunci când vrei să cumperi un astfel de cărucior este important:

  • să verifici ca setul cumpărat să includă și apărătoare pentru ploaie
  • să verifici dacă scoica pentru autoturism este omologată conform standardelor
  • roţile să permită o rotire de 360 de grade
  • plierea cărucioarelor trebuie să se facă cu ușurinţă
  • toate părţile textile ale unui cărucior 3 in 1 pentru copii să fie lavabile
  • garanţia să fie de 24 de luni

 

Pentru plimbări liniștite cu noul venit în viaţa de familie și pentru mai mult confort pentru părinţi, cărucioarele 3 in 1 pentru copii reprezintă o investiţie ideală.

Leave a Reply