De ce să alegi țiglă ceramică pentru acoperiș?

Tigla ceramica Creaton Iasi

Acoperișul este de departe un element extrem de important pentru orice clădire. Tocmai de aceea, această „piesă” a oricărei construcții trebuie privită cu mare atenție încă din faza de proiect a oricărei construcții pentru a găsi cea mai eficientă și sigură soluție. Oferta de materiale pentru acoperișuri este foarte diversificată și poți găsi o mulțime de variante,  fiecare dintre acestea venind cu diverse avantaje și dezavantaje. Cu toate acestea, țigla ceramică se remarcă prin cele mai mari avantaje pe care le oferă. Iată care sunt principalele argumente pentru care să alegi țiglă ceramică Iași.

  • Este foarte durabilă

 

Țigla ceramică este realizată din materiale naturale și aceasta face ca durabilitatea să fie foarte mare, media fiind cuprinsă între 80 și 100 de ani. Prin urmare, atunci când alegi țiglă ceramică Iași alegi o învelitoare de acoperiș pentru o viață, având certitudinea faptului că orice clădire este protejată corespunzător foarte mulți ani.

  • Izolare termică eficientă

 

Pentru orice clădire căutăm să beneficiem de o izolare termică cât mai eficientă pentru a reduce costurile cu încălzirea pe timpul anotimpului rece. Ei bine, alegând țiglă ceramică Iași te vei bucura de cel mai ridicat nivel de izolare termică la nivelul acoperișului. Acest nivel de izolare termică foarte ridicat este asigurat de proprietățile materialului din care este realizată țigla ceramică.

  • Ventilație eficientă

 

Cu toții ne dorim un acoperiș care să fie foarte bine etanșeizat și în același timp bine ventilat. Prin alegerea de țiglă ceramică Iași te bucuri de cele două caracteristici în același timp. Modul în care este montată țigla ceramică asigură o îmbinare perfectă ce creează un spațiu etanș, dar în același timp există o serie de țigle de aerisire care fac ca această țiglă ceramică Iași să aibe cel mai mic nivel de condensare.

  • Aspectul foarte plăcut

 

Un alt argument pentru care să alegi țiglă ceramică Iași ca soluție pentru acoperișul tău este aspectul foarte plăcut pe care îl dă oricărei clădiri. Această țiglă nu se decolorează în timp și nu este afectată de intemperii sau de razele soarelui. Mai mult decât atât, această țiglă ceramică este rezistentă și la acizii rezultați din excrementele păsărilor, astfel că își va păstra aspectul timp îndelungat.

  • Eficientă din punct de vedere economic

 

Când vorbim despre țiglă ceramică vorbim despre investiția inițială și atât. Nu există costuri suplimentare cu mentenanța, iar acest lucru face ca o astfel de țiglă ceramică Iași să fie foarte eficientă din punct de vedere economic. Mai mult decât atât, durabilitatea foarte mare, eficiența energetică și rezistența la factori naturali cresc și mai mult eficiența economică a acestui tip de țiglă.

Dacă toate aceste argumente te-au convins de faptul că țigla ceramică este cea mai inspirată alegere pentru acoperiș, atunci trebuie să știi că poți găsi țiglă ceramică Iași ale unor mărci de renume în acest domeniu la AcoperisulDeTigla.ro. Astfel, poți comanda țiglă ceramică Iași ale unor producători precum Creaton, Tondach, Erlus sau Siceram. Dacă vrei să te bucuri de toate aceste avantaje oferite de țigla ceramică, echipa de la AcoperisulDeTigla.ro îți stă la dispoziție cu servicii de consultanță, livrare și montaj.

Leave a Reply