Damifor Tehnic realizează studii geotehnice pe întreaga suprafață a Moldovei

Studii geotehnice Radauti

Atunci când vezi că se construiește o clădire mare te gândești inițial la materialele de construcție cum ar fi cărămizile, cimentul, fierul, tencuiala etc. Există totuși  multe alte elemente care contează și deseori avem tendința să le ignorăm. Unul dintre aceste elemente este reprezentat de studiile geotehnice necesare. Aceste servicii joacă un rol major pentru ca proiectul să aibă succes. De obicei, aceste servicii includ testarea și analiza solului, a rocilor și a suprafeței. Rezultatele obținute sunt apoi utilizate pentru fezabilitatea șantierului și alte proiecte de amenajare a pământului. Odată cu creșterea dependenței acestor servicii, cererea de servicii de monitorizare geotehnică a crescut foarte mult.

Când vine vorba de alegerea unui partener de încredere, există sute de companii care oferă servicii de studii geotehnice și este destul de dificil să o alegi pe cea care oferă servicii de încredere. Cel mai bun și simplu mod este să verifici online, să faci o comparație a tuturor furnizorilor de servicii și să-l alegi pe cel care corespunde cel mai bine cerințelor tale.

Când vine vorba de alegerea unui furnizor de servicii de încredere, trebuie să apelezi la un expert cu experiență și profesionist, care poate asigura o rată de succes de 100% pe întregul proiect de dezvoltare cum ar fi compania Damifor Tehnic din Rădăuți, județul Suceava. Pe site-ul web www.damifor.ro poți verifica toate serviciile oferite de companie.

Damifor este o companie cu experiență și de încredere care asigură servicii excelente pentru executarea cu succes a proiectului tău de construcție.

Societatea realizează studii geotehnice pentru întreaga gamă de construcții civile, industriale și pentru infrastructura din transporturi. Aceasta întocmește documentația aferentă tuturor fazelor de proiectare folosind tehnologie de ultimă oră cu ajutorul unei echipe profesioniste.

Conform legislației în vigoare, pentru a se putea stabili condițiile referitoare la volumul și nivelul cercetării terenului de fundare, a calculelor geotehnice și a verificării pe parcursul execuției, trebuie identificată complexitatea fiecărui amplasament dar și riscurile care pot să survină asupra bunurilor și a persoanelor.

Pentru a se putea întocmi un program de cercetare geotehnică în conformitate cu condițiile de teren și cu particularitățile construcției, este nevoie de prezentarea unei teme de proiectare sau precizarea principalelor elemente constructive ale investiției însoțite de planuri de situație.

Compania Damifor Tehnic își desfășoară activitatea în principal în județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Bistrița și Neamț. Pe lângă partea de studii geotehnice mai desfășoară următoarele servicii: foraje puțuri apă, foraje geotehnice, încercări penetromerice, micropiloți.

Leave a Reply