Cum te poti descurca in momentele in care pierzi pe cineva drag?

Eveniment neasteptat

Daca au fost momente cand ai crezut ca nimic nu te poate dobori ar fi trebuit sa iei in calcul si acele clipe care vin pe neasteptate si fara sa mai poti face ceva. Si da, aceste clipe ce transforma orice experienta si traire in trauma sunt legate de pierderea unei persoane dragi. De pierderea unei persoane pe care o apreciai si poate mult mai mult decat atat. Insa inainte sa mai poti intelege ce se intampla ai putea sa incerci sa te aduni si intr-un final sa intelegi intamplarile din jurul tau.

Si poate fara sa obervi vei fi nevoit sa alegi acele servicii funerare pentru a duce la bun sfarsit tot ceeace este necesar pentru slujba de inmormantare a acelei persoane dragi. Chiar daca nu ai putea sa treci peste aceste clipe grele si chiar daca pare imposibil sa mai poti face un pas, sa fii capabil sa mai faci ceva trebuie sa te gandesti si la transportul funerar.

Cu cat aceste lucruri te iau prin surprindere, cu atat capacitatea ta de a mai putea face ceva in acest sens este redusa si se poate ca la un moment dat sa nu mai intelegi nimic din ce se intampla in jurul tau. Este foarte posibil ca respectiva trauma sa nu te lase sa gandesti limpede si sa nu poti avea capacitatea pentru a putea lua cele mai bune decizii cu privire la situatia de fata. Sau se prea poate ca toata aceasta dificultate in gandire sa apara dupace ati facut si ati luat toate deciziile necesare pentru slujba de inmormantare.

Si indiferent de credintele pe care le aveti ar trebui sa stiti ca lucrurile nu sunt chiar atat de greu de realizat. Asta bineinteles daca ati apelat la servicii funerare de calitate si in acelasi timp complexe. Nu sunt lucruri de care sava loviti in fiecare zi, dar sunt lucruri necesare ce pe moment v-ar putea ajuta si v-ar putea da putina alinare.

Ai putea de asemenea sa incerci sa te calmezi, sa respiri si sa iei in calcul sau mai bine spus sa te gandesti ca ai luat cea mai buna decizie si ca tot ce a fost legat de inmormantare a fost realizat intr-un mod echitabil de catre serviciile pe care tu le-ai contractat. Si cu toate astea durerea pe care o porti nu poate fi stearsa, dar macar pe moment esti constient ca totul este bine.

Ca ai facut tot ce a trebuit, ca nu ai uitat de nimic important si chiar daca starea ta psihica nu ti-a fost de ajutor, serviciile funerare contractate au fost si au reprezentat cea mai buna solutie. Asadar este greu de spus cand si cum te poti descurca in astfel de momente cand pierzi pe cineva drag, dar cu putina rabdare si intelepciunevei vedea ca ai facut alegerile potrivite.

Leave a Reply