Cum sa-ti gasesti fericirea dupa un divort

Femeie fericita

Trebuie sa stii ca exista oameni suficienti pentru toata lumea. Fericirea dupa un divort este reala. Se spune ca oamenii cu adevarat loiali sunt pe cale de disparitie, iar acest lucru nu este adevarat. Daca o femeie stie cu siguranta cine ar trebui sa fie alaturi de ea, cu siguranta il va intalni foarte repede, si, unde in alta parte daca nu  la matrimoniale femei singure. Atunci cand o femeie se gandeste ce calitati sunt importante pentru ea, se va inscrie pe un site de matrimoniale Bucuresti si va preciza ceea ce isi doreste de la un barbat. Pentru a fi iubita, este suficient sa fii dispusa sa iubesti si sa oferi dragoste. Vrei sa-ti gasesti fericirea dupa ce ai divortat? Intra pe site-ul de dating si mentioneaza ce fel de relatie doresti sa construiesti impreuna cu el.

Mentionandu-ti dorintele pe site-ul de matrimoniale Bucuresti, vei vedea cati candidati conform cerintelor tale, te vor inconjura. Nu uita ca relatia trebuie sa functioneze in mod constant. Vrei ca o noua casatorie sa fie trainica, sa te simti iubita, respectata,  sa iubesti si sa fii iubita. Nu-ti mai doresti sa experimentezi singuratatea in doi. Nu, numai buruienile de pe strada cresc singure si fac probleme. Iubirea, increderea, respectul trebuie sa existe, iar toate acestea vin numai de pe site-ul de matrimoniale Bucuresti care a fost creat pentru matrimoniale femei singure si divortate ca si tine.

Iata povestea Irinei: “M-am recasatorit la 35 de ani, doar datorita unui site de matrimoniale femei singure. Surprinzator, toti barbatii care m-au contactat acolo s-au dovedit a fi oameni decenti. Am avut o mare selectie de domni draguti, interesanti si destul de bogati. In general, mi-am ales propria optiune si in ultimii 4 ani nu am regretat niciodata acest lucru. Iar prietenii mei fac acum o campanie in orice mod posibil: matrimoniale Bucuresti  este  intr-adevar o mare oportunitate de a-ti  gasi perechea potrivita si de asemeni, sansa de a deveni fericita chiar si dupa un divort. Daca nu ar fi existat matrimoniale femei singure, nu m-as fi intalnit niciodata cu sotul meu”.

Citeşte şi  Daca o femeie are aceste calitati, nu o mai lasa sa plece

Cand Emil a primit un laptop de la sora sa, viata lui s-a schimbat radical. Emil este o persoana cu dizabilitati locomotorii si in general, era un barbat singur si fara nicio speranta de a-si gasi iubirea. Intrand pe un site de matrimoniale Bucuresti a intalnit-o pe Lorena, o fata micuta, recent divortata, dar cu ochii blanzi si fara nicio problema de sanatate. A contactat-o si au discutat, apoi au decis sa se intalneasca. In primul moment, Lorena a fost putin retinuta, apoi Emil a devenit barbatul pe care de fapt si-l dorea. La scurt timp, cand Lorena i-a spus ca vor avea un copil impreuna, el s-a speriat. Apoi,  a spus ca intalnirea cu Lorena a fost un mare miracol si un dar al soartei pentru el. Si astfel a devenit tata, ceea ce inainte nu putea nici macar sa viseze. Ambii au inteles ce responsabilitate le-a dat soarta dar si norocul de a se fi intalnit unul pe altul.

One comment on “Cum sa-ti gasesti fericirea dupa un divort

  1. Cristina 24/01/2022 21:10

    Adevarul este ca intalnirile online sunt diferite pentru fiecare in parte si nu exista un tipar care trebuie urmat. Experienta dating-ului online tine de personalitatea din spatele fiecarui utilizator si de cat de deschis este la experiente noi, asa ca sfaturile nu se aplica la fel tuturor si nici fiecarei situatii unice.

    Pentru incepatori, sunt cateva lucruri de care e bine sa tii cont cand te aventurezi pentru prima data in lumea dating-ului online: fii sincer, ai rabdare si nu iti fie frica sa spui nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>