Cum mi-am mobilat apartamentul exclusiv online

După mulţi ani petrecuţi în chirie prin diverse garsoniere și apartamente, 2020 a fost anul în care am reușit în sfârșit să mă mut la casa mea, un apartament drăguţ de 60 mp cu 3 camere. Apartamentul fiind situat într-un ansamblu rezidenţial cu blocuri noi, l-am contractat în urmă cu 1 an pe când era în faza de construcţie și de atunci am avut timp să mă ocup de mobilarea și accesorizarea sa.

Deoarece activitatea mea profesională se desfășoară în majoritatea timpului online, mi-am propus să achiziţionez tot din online cele necesare apartamentului: gresie, faianţă, materiale sanitare, parchet, corpuri de iluminat, mobilă, electronice, electrocasnice și decoraţiuni.

Nu o să vă plictisesc cu detalii nesemnificative, însă vreau să acord o atenţie deosebită mobilei din lemn masiv pe care am achiziţionat-o de pe mobiladeluxonline.ro, deoarece pe acest site am găsit produse extraordinare, de foarte bună calitate și la preţuri avantajoase.

Am pornit de la ideea amenajării casei într-un stil modern, astfel că toate piesele de mobilier trebuiau neapărat să respecte acest stil.

Mobila din BUCĂTĂRIE am realizat-o pe comandă pentru a se potrivi perfect în spaţiul destinat și pentru a avea electrocasnicele încorporabile la îndemână, în exact locurile dorite. Materialul ales a fost un MDF vopsit lucios într-o combinaţie de culori gri cu portocaliu pentru o impresie de veselie și optimism.

mobila bucatarie moderna la comanda

Pentru DORMITOR am ales un pat tapiţat extraordinar, RELAX MOOD se numește, vă atașez o fotografie să vă faceţi o idee. Dimensiunea este una regală, de 160 x 200 cm cu o saltea flexibilă realizată printr-un sistem de 3 arcuri ce oferă suport pentru toate zonele de greutate ale corpului, pur și simplu GENIALĂ.

pat tapitat RELAX MOOD cu saltea

Link pat: https://www.mobiladeluxonline.ro/p/pat-tapitat-cu-lada-relax-mood/

Link saltea: https://www.mobiladeluxonline.ro/p/saltea-relax-mood/

Pentru mobila de lux din LIVING & DINING am ales mobilierul din colecţia FEVER pe alb/negru, constând dintr-un home cinema cu 2 corpuri suspendate pe perete, o comodă cu rol de bar și o măsuţă de cafea. Televizorul LED cu diagonala peste 100 cm s-a potrivit perfect în spaţiul predestinat.

mobila de lux moderna pentru living În concluzie, vreau să vă spun că este foarte ușor în ziua de astăzi să găsești exclusiv online tot ceea ce ai nevoie pentru locuinţa ta, oferta este una foarte diversificată, multe produse le găsești la ofertă (în special cele aflate pe stoc). Eu am fost foarte mulţumit de calitatea produselor primite, deși de multe ori nu aveam foarte mare încredere în furnizorul de la care comandam.

Înainte de a comanda este indicat totuși să cercetezi puţin referinţele în spaţiul online, gradul de satisfacţie al clienţilor manifestat prin recenzii, urmărire pagină facebook și alte acţiuni care pot scoate în evidenţă eventuale probleme de neseriozitate ale furnizorului ales. La mine nu a fost cazul deoarece m-am documentat temeinic și am știut cum și unde să caut, ceea ce vă recomand și vouă.

Sper să mă bucur cât mai mult timp de acum înainte de casa mea și sper ca și voi să faceţi alegeri bune pe viitor. Mult succes!

Leave a Reply