Cum am cumpărat online materiale pentru construcţii, renovarea sau modernizarea casei

Cei care se gândesc să-şi construiască o casă în regie proprie sau să înceapă lucrări de renovare sau modernizare trebuie să afle ca au la îndemână un ajutor de nadejde: Depozitul Online care vă oferă cel mai mic preţ. Acesta este un magazin online cu vânzare en-gros şi en-detail a materialelor de construcţii, precum şi a instalaţiilor sanitare, electrice, feronerie, scule şi unelte. Showroom-ul şi depozitul principal se află în comuna Chiajna, Ilfov.

Indată ce echipa de meşteri constructori mi-a dat o listă cu materialele necesare primei etape a construcţiei, am consultat site-ul magazinului online www.depozit-online.ro şi am descoperit cât de diversificată este gama de produse pentru construcţii, amenajări, dar şi renovări.

Logo Depozit OnlineOferta depozitului online a fost doar unul dintre motivele pentru care am decis să devin clientul lor. Vă închipuiţi că pentru un nespecialist o listă cu materiale de construcţii poate apărea ca fiind scrisă intr-o limbă straină, ca să nu mai vorbim despre cantităţi. Şi apoi trebuia să rezolv şi problema transportului materialelor până la organizarea mea de şantier. M-a speriat şi ideea de a alerga printr-un depozit pentru a identifica toate reperele de pe listă.

Ei bine, conlucrarea cu cei de la www.depozit-online.ro a fost o experienţă care mi-a dat curaj. Am introdus pe site toate datele referitoare la produse şi cantităţi, precum şi la localitatea de livrare şi in scurt timp un agent specializat al Depozitului Online m-a contactat cu o ofertă. Cei de la Depozit Online au capacitatea de a-ţi oferi cel mai mic preţ pentru o cantitate mai mare de materiale de construcţii. Cum piaţa materialelor de constructii este foarte diversificată, am putut sa compar oferta celor de la Depozitul Online cu oferte similare şi am constatat ca preţurile lor erau cele mai avantajoase.

Un alt argument deosebit de important este acela că depozit-online.ro vă poate oferi livrarea produselor direct la domiciliu, un avantaj consistent oferit clienţilor de cei de la Depozitul Online.

Printre primele materiale achiziţionate au fost plăcile tego care reprezintă un material de construcţii folosit pe larg. La Depozitul Online preţul placajului tego/cofraje pentru beton este extrem de rentabil. Şi cum oţelul beton este materialul care nu trebuie să îţi lipsească, iar preţul la fier beton era avantajos, l-am inclus în comanda de bază.

Tot datorită preţurilor, am decis că Depozitul Online să fie furnizorul principal şi pentru plăcile de polistiren extrudat şi polistiren expandat, pentru grinzi de lemn, plasă sudată, tablă zincată şi tablă cutată sau tablă Lindab. Comandă catre cei de la Depozitul Online a mai inclus şi plăci de plexiglas, ţeavă rotundă, vată bazaltică şi vată minerală şi lista încă mai poate continua. Nu vreau să omit produsele pentru construcţii precum oţel beton sau fier şi ţeavă rectangulară, plasă de Buzău, sârmă de dimensiuni diferite etc. Vedeţi cum lucrurile s-au simplificat?

În toate cautarile şi alegerile facute de pe pagina depozit-online.ro, m-a ajutat foarte mult structura site-ului, organizat pe categorii şi subcategorii. Spre exemplu, căutând caramidă sau BCA am accesat rapid categoria potrivită, unde am găsit toate informaţiile dorite referitoare la preţ bca şi am aflat cum clienţii pot alege din 4 tipuri de bca ieftin.

În concluzie, Depozit Online este un magazin online de construcţii din care merită să-ţi alegi materialele din care o să-ţi faci casa.

Leave a Reply