Conacul Zăicești – atmosferă magnifică și surprize delicioase

Conacul Zaicesti Eveniment

Conacul Zăicești este o veche reședință căreia i s-a redat splendoarea de odinioară, exact așa cum îi plăcea boierului Filipescu, prin secolul XVIII.

Conacul este amplasat în localitatea Zăicești, la vreo 7 km de orașul Botoșani și cuprinde atât locuri de cazare cât și un restaurant cu preparate mai mult decât delicioase precum: calamar la cuptor umplut cu brânză feta, garnisit cu ardei gras, dovlecei și hribi, mușchi de vită pe piatră încinsă, cotlete de berbecuț la tigaie cu fistic, aripioare pane şi crispy de pui, cartofi wedges şi sos de iaurt pentru cei mari și cei mici, tartar de somon cu legume, salată mixtă cu vită și fulgi de parmezan, confit din pulpă de raţă cu varză călită şi mămăliguţă iar ca desert poți încerca o porție din tortul casei cu blat crocant de biscuiți și nu vei da greș. Acestea sunt doar câteva dintre specialitățile care sunt cuprinse în meniu și se pot servi oricând de cei interesați.

La conac, zilele fără cusur sunt cele în care soarele te mângâie dis-de-dimineață iar grădina te învăluie în miros de iasomie. O zi de vară la conac are soare din plin, culori vesele și vreme de relaxare pe lângă surprizele delicioase care se pot servi. Aici îți poți lua doza de verde, de soare și de voie bună alături de cei dragi. Cei mici sunt așteptați în Colțul Piticilor, un loc special amenajat pentru ei pentru a se juca.

La conac, poveștie de iubire se sărbătoresc cu petreceri făcute frumos și trăite pe-ndelete. Adaugă și tu o alură interbelică nunții tale de vis. Dacă te gândești să-ți faci nunta la Conacul Zăicești trebuie să știi că îl poți rezerva în întregime. Aici, vei avea parte de un eveniment de neuitat alături de invitații tăi, într-un decor de invidiat.

Citeşte şi  Pârtia de schi Nemira din stațiunea Slănic Moldova te invită și în această iarnă la aventură

Conacul Zăicești a primit de-a lungul timpul doar recenzii pozitive de la cei care i-au trecut pragul. Aceștia și-au exprimat opinia și online, pe site-uri de profil precum Tripadvisor.com, Facebook.com. Voi reda doar câteva dintre opinii pentru ca și tu să îți poți face o idee despre atmosfera magică de la conac.

“Mâncarea a fost delicioasă, asta pentru că se cunoaște că materia primă e din surse bune! Peisajul superb, la fel și curtea interioară. Un conac cu mult verde și cu o atmosferă care te întoarce în timp!”

„Oameni frumoși, clipe minunate, atmosferă magnifică….cu drag voi veni ori de câte ori voi avea ocazia..”

„Foarte bună mâncarea, un loc foarte drag inimii unde am creat amintiri minunate!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>