Complicatiile apar exact atunci cand nu te astepti

statuie inger

Complicate sunt caile Domnului, ori de cate ori incerci sa ajuti pe cineva te trezesti ca respectiva persoana este nerecunoscatoare. Cam asa se intampla ori de cate ori incerc sa ajut pe cineva. Nu stiu daca si voua vi s-a intamplat lucruri de genul acesta, dar eu as putea nota persoane la infinit care au facut asta.

Bineinteles ca enervarea cea mai mare apare atunci cand vine vorba de piererea unei persoane importante din viata ta si nu esti in stare sa faci mare lucru. Stiti si voi ca in astfel de situatii trebuie sa-ti pastrezi taria pentru a alege cele mai bune servicii funerare si de ce nu cele mai complexe. Stiu ca pentru o parte dintre voi aceste lucruri nu sunt chiar atat de interesante, mai ales daca nu v-ati ciocnit de astfel de situatii si in mare parte nu ati fost nevoiti sava indreptati catre o oarecare firma de pompe funebre care sa va vina in ajutor.

Partea cea mai neplacuta insa consta in faptul ca tu, desi iti doresti sa dai o mana de ajutor nici macar nu esti luat in seama, ba mai mult decat atat ori de cate ori vrei sa vorbesti despre astfel de lucruri esti intrerupt. Si bineinteles ca totul se schimba in momentul in care persoanele in cauza isi vor da seama ca tu, cel care ai vrut sa le dai o mana de ajutor ai avut mare dreptate si ca intr-un final nu va fi nevoie sa te gandesti la lucrurile ce s-au spus cu putin timp in urma, cand tu doar incercai sa ajuti.

Sincer nu stiu cati dintre voi a trecut prin asta, dar cu siguranta moartea unei persoane importante nu este prea usoara de suportat, iar socul poate lasa urme si in timp, daca lucrurile nu sunt gestionate asa cum ar trebuie. Fireste in acele momente nimeni nu stie care este cea mai buna solutie, ce trebuie facut mai intai sau daca deciziile pe care trebuie sa le iei sunt cele mai potrivite cu respectiva situatie si criza pe care tu o traversezi.

Sunt foarte multe lucruri de spus pe seama acestor intamplari, insa cel mai bine ar fi ca pentru inceput sava pastrati cumpatul, apoi sa incercati sa luati totul pas cu pas fara sa fiti nevoiti sa uitati de lucruri esentiale care pot avea efecte negative asupra voastra. Caci marea trauma a respectivei tragedii se reflecta in cei ce sunt nevoiti sa duca la bun sfarsit toate acele demersuri pentru slujba de inmormantare. Iar deciziile in acest caz pot fi foarte diferite de la o persoana la alta.

Comanda Coliva Bucuresti

Leave a Reply