Companii sucevene de transport international persoane

In ultimele doua decenii tot mai multe persoane tranziteaza granitele tarii ajungand in tari ale Europei dar nu numai. Motivele pentru care trec frontierele Romaniei sunt diverse: de la oamenii care muncesc in strainatate pana la cei care au intalniri de afaceri si incheie parteneriate cu strainii sau calatoresc in interes personal cu ocazia concediilor, etc.

Chiar daca cea mai simpla metoda de deplasare o reprezinta transportul aerian, nu toti apeleaza la acesta. Unora li se pare mai simplu si mai sigur transportul rutier, in special cu un microbuz sau un autocar care ii duce la destinatia dorita. Astfel, pe parcursul timpului s-au infiintat tot mai multe companii de transport de persoane, care deservesc diverse rute internationale, la preturi mai mult decat accesibile si care garanteaza respectarea orarelor si siguranta calatorilor.

Pentru cei care calatoresc din nordul Romaniei, companii precum MENTOUR si EURO-TRIP, ambele cu sediul in judetul Suceava, pot sa reprezinte solutii ideale de transport peste frontierele tarii , spre Europa.

Compania MENTOUR are ca principale destinatii: Anglia, Germania, Austria, Belgia, Luxemburg si Olanda.  In afara serviciului de transport a personealor, firma se mai ocupa si de livrarea coletelor si a masinilor pe platforma din Romania in Anglia si retur.

Transportul persoanelor se realizeaza prin intermediul unor microbuze noi din anul 2016 marca Mercedes Sprinter care au in dotare aer conditionat, televizor si sirocou.

transport persoane

Compania EURO-TRIP opereaza din Romania din urmatoarele judete: Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Bistrita, Cluj-Napoca, Satu Mare si Oradea. Rutele spre care se indreapta sunt: Austria, Germania, Luxemburg, Belgia, Olanda, Franta, Slocavia si Cehia.

Citeşte şi  Ai impresia că vorbești de unul singur ca blogger?

Parcul auto EURO-TRIP reuneste autovehicule moderne, atat microbuze cat si autocare, toate dotate cu aer conditionat, televizor, scaune reglabile, WC, etc .

In acest an, aceasta companie pune la dispozitia calatorilor diverse oferte si reduceri interesante, dintre care putem enumera:

  • La orice bilet achizitionat dus-intors, beneficiarul primeste un discount.
  • kg de bagaj sunt incluse in pretul biletului.
  • Transportul se realizeaza de la adresa la adresa.
  • Copiii care au varsta de pana la 1 an, calatoresc gratuit.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani, beneficiaza de 50% reducere pe orice ruta.
  • Grupurile de minimum 9 persoane, beneficiaza de reducere la orice bilet cumparat.
  • Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza si ei de reducere 10% din pretul biletului achizitionat.

Pentru detalii suplimentare referitoare la cele doua companii de transport, puteti vizita paginile lor web www.mentour.ro respectiv www.euro-trip.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>