Ce sunt creditele

imprumut rapid

Creditul este relația dintre creditor (persoana fizică sau juridică ce oferă împrumutul) și debitor (persoana fizică sau juridică ce ia cu împrumut). Împrumutul este suma de bani care trebuie rambursată într-o perioadă de timp specificată, împreună cu o dobândă percepută. Există diverse modalităţi de creditare, printre care poate fi realizat şi un împrumut rapid.

Creditele pot fi clasificate în funcție de nevoia persoanei care realizează împrumutul: credit pentru nevoi personale-cel mai des utilizat, credit ipotecar-pentru achiziţia de teren, imobil și leasing-achiziție autovehicul, utilaje.

Creditul de nevoi speciale este destinat satisfacerii oricărei nevoi, fără a fi nevoit să declari scopul în care urmează să utilizați banii respectivi. Această metodă de creditare este foarte simplă, iar plata în avans nu este necesară.

Creditul ipotecar este destinat achiziționării unui teren, sau construirii unei locuințe. La construirea unei case, ipoteca este trecută în Cartea Funciară, locuința fiind trecută ca și garanție, aceasta neputând fii vândută până ce banii nu sunt rambursați. Perioada de creditare este mai lungă, de până la 35 de ani, urmând ca în fiecare lună să fie plătită rata împreună cu dobânda stabilită.

Leasing-ul este o formă de credit în care compania de leasing vă achiziționează autovehiculul, urmând să plătiți o rată lunară, împreună cu dobânda percepută.

De asemenea se poate face şi un credit pe firmă fără probleme.

Drept urmare, creditele sunt o modalitate de finanțare ușoară și sigură, putând să vă bucurați din plin de beneficiile acesteia. Informarea atentă vă va ajuta să alegeți creditul potrivit nevoilor dumneavoastră și să vă bucurați de bunul obținut!

CREDITE RAPIDE NEBANCARE

Creditele rapide nebancare sunt o soluție simplă și avantajoasă dacă vă confruntați cu o nevoie urgentă sau cu o situație neașteptată. Acestea au devenit foarte populare datorită beneficiilor pe care le au și rapidității obținerii banilor.

Condițiile obținerii unui astfel de credit sunt: deținerea unui cont bancar, a unui venit lunar de peste 700 de lei și vârsta de peste 20 de ani. Fiind un credit nebancar, aveți nevoie doar de un dispozitiv cu conexiune la internet- tabletă, telefon mobil, laptop, etc. Procedura se realizează online, prin completarea unui formular cu datele personale și trimiterea unei copii a actului de identitate. Această metodă este una foarte comodă, fără așteptat la coadă sau mers la vreun sediu, iar banii sunt restituiți în 24-48 de ore. Dobânda este fixă, urmând ca în fiecare lună să fie plătită rata împreună cu dobânda stabilită.

Beneficiile creditelor rapide nebancare sunt diverse, rata și dobânda sunt fixe, suma este flexibilă , documentația este simplă și banii sunt virați direct în contul bancar.

Înaintea de fiecare împrumut este bine să vă informați bine pentru a vă putea alege creditul potrivit nevoilor dumneavoastră și pentru a vă bucura din plin de beneficiile acestei modalități de creditare!

 

Leave a Reply