Ce se afla dincolo de aparentele vietii perfecte

Dureri de cap

Stiti acele dureri de cap care vin in cele mai nepotrivite momente si iti strica toata ziua? Probabil ca cei mai multi dintre noi trecem prin astfel de stari si cred ca este important sa le imparatasim, pentru ca viata nu este mereu roz.

Ne dorim mereu sa le aratam celor din jur cat de perfecta este viata noastra, incercand astfel sa dovedim ca suntem mai buni. Insa nu in acest lucru sta de fapt calitatea umana, ci in a fi de ajutor celor apropiati. Putem face asta inclusiv prin a admite ca si noi avem probleme si impartasind solutiile pe care le-am gasit.

Exista zile in care nu ne simtim minunat, in care o durere de cap ne trezeste la realitate si ne arata ca nu suntem invincibili si avem puncte slabe. Norocul nostru este ca traim intr-o societate extrem de avansata si avem la dispozitie numeroase alternative care sa ne ajute sa scapam de dureri. Daca initial ne-am gandi ca este vorba de medicamente, ei bine si daca amelioreaza durerile acestea pot avea efecte secundare si pot afecta alte organe asa cum sunt ficatul, stomacul si intestinele.

Cea mai recenta descoperire a mea este un remediu dureri de cap sub forma unui dispozitiv anti-migrena HeadaTerm care poate fi gasit pe www.onlinefarmacia.ro. Acest dispozitiv anti migrena  se pune pe frunte si actioneaza prin electrostimularea centrilor nervosi care cauzeaza durerile de cap. Am avut increderea sa-l folosesc pentru ca este aprobat FDA si efectele sale sunt dovedite de numeroase studii clinice si cercetari stiintifice.

A fost putin ciudat la inceput cand l-am lipit pe frunte, dar fiind foarte usor nu am avut probleme. Intensitatea poate fi reglata in functie de cat de mare este durerea de cap. L-am tinut pe frunte 20 de minute, atat cat este recomandat si am simtit o ameliorare inca din primele clipe, iar cand l-am dat jos nu mai aveam nimic. Insa, ramane sa il mai testez, dar pentru o prima data am o parere buna despre el.

Sa impartasim astfel de situatii ar trebui sa devina o normalitate pentru ca, pana la urma, aceasta este realitatea fara filtre de Instagram: cu dureri de cap, oboseala si stres, dar si momente frumoase.

Leave a Reply