Ce materiale alegem pentru acoperişul casei

Ce materiale alegem pentru acoperişul casei

Proprietarii se gândesc de cele mai multe ori să cumpere direct de la un producător de tablă tip ţiglă metalică pentru acoperiş deoarece cred că este varianta cea mai avantajoasă ca preţ, însă acest lucru nu este mereu adevărat. Producătorii de materiale pentru acoperişuri lucrează foarte mult prin reţeaua de distribuitori, iar aceşti distribuitori au reduceri consistente faţă de preţurile pentru clienţii obişnuiţi, astfel încât s-ar putea să găseşti un preţ mai bun la distribuitor decât la producător. Mai mult, un distribuitor lucrează cu mai mulţi producători şi va putea oferta mai bine produsul potrivit pentru proiectul tău, deoarece va avea la dispoziţie o ofertă mai variată de modele.

Un distribuitor apreciat de clienţi şi cu o ofertă diversificată de la 4 producători de renume naţional (Rufster, Metigla, Novatik şi Lindab) este SAIMON PROFIL ACOPERIŞURI. Firma aceasta este specializată în montajul acoperişurilor metalice şi vânzarea materialelor, dar oferă şi servicii de construcţii, renovări sau amenajări interioare/exterioare. Astfel vei putea lucra cu un singur furnizor pentru o gamă mai mare de lucrări.

Rufster logo

Rufster: Ţiglă metalică, Tablă cutată, Tablă CLICK prefălţuită

Ţigla metalică Rufster este cel mai modern tip de învelitoare pentru acoperişuri având greutate redusă, aspect estetic plăcut şi fiind uşor de montat. Rufster produce 4 tipuri de ţiglă metalică, fiecare cu un profil distinct, foarte întâlnite pe teritoriul ţării noastre şi la fel de apreciate.

Tabla cutată Rufster este o soluţie atât pentru acoperişuri cât şi pentru faţade, profilele sunt practice şi potrivite pentru o mulţime de aplicaţii. Rufster produce 4 tipuri de tablă cutată, în cinci variante de profile, destinate montajului în pantă sau placărilor verticale.

Tabla prefălţuită Rufster CLICK este un sistem de învelitoare asemănător cu tradiţionala tablă fălţuită însă spre deosebire de aceasta, panourile se îmbină pe latura cu capacul printr-un “click”, nefiind nevoie de prindere în şuruburi ale colilor între ele, astfel toate şuruburile sunt mascate pe acoperiş.

Metigla logo

Metigla: Ţiglă metalică, Tablă cutată, Tablă prefălţuită

Ţigla metalică Metigla reprezintă un sistem complet şi sigur de acoperiş, destinat proiectelor rezidenţiale moderne, durabile şi estetice. Respectând specificul fiecărui proiect, acoperişul Metigla este realizat din tablă tip ţiglă metalică de cea mai înaltă calitate, cu o estetică deosebită şi un montaj facil, pentru ca tu să te bucuri de acoperişul mult dorit toată viaţa.

Tabla cutată Metigla reprezintă o soluţie pentru închiderea, compartimentarea sau acoperirea clădirilor cu destinaţii multiple, precum clădiri destinate activităţilor industriale (hale de producţie, depozite), clădiri destinate sectorului agricol (depozite, spaţii pentru creşterea animalelor), clădiri destinate activităţilor comerciale, culturale şi sportive.

Tabla prefălţuită Metigla este o soluţie completă, care se integrează armonios în estetica oricărei construcţii. Acest tip de acoperiş scoate în evidenţă valoarea artistică şi arhitecturală a clădirii, în timp ce conferă durabilitate şi etanşeitate sistemului, alături de un raport calitate / preţ extrem de competitiv.

Novatik logo

Novatik: Tablă prefălţuită, Tablă cu rocă vulcanică

Tabla prefălțuită Novatik este considerată a fi tipul de învelitoare cel mai apropiat de tradiționalele acoperișuri fălțuite. De aceea tabla prefălțuită Novatik este soluția potrivită atât pentru renovări cât și pentru restaurări, dar și pentru arhitecturi ultra-moderne.

Tabla cu acoperire de rocă vulcanică este considerată de mulţi ca fiind cea mai durabilă, păstrând totodată aspectul natural şi fiind extrem de eficientă din punct de vedere energetic şi ecologic. Novatik NATURA a fost creată din dorinţa de a oferi soluţii premium pentru acoperişuri, printr-o ţiglă metalică cu piatră care să răspundă cerinţelor estetice şi tehnice ale celor mai îndrăzneţe şi inedite proiecte.

Lindab logo

Lindab: Tablă acoperiş tip ţiglă metalică

Tablă tip ţiglă metalică Lindab este durabilă și elegantă, conferind un aspect excelent construcțiilor moderne, dar în același timp integrându-se plăcut și armonios în arhitectura clădirilor vechi, datorită aspectului clasic al țiglei. Țiglele metalice Lindab se comportă excelent la solicitări mecanice, nu crapă și nu se sparg.

Indiferent de acoperişul pe care îl alegi, specialiştii de la SAIMON PROFIL te vor ajuta cu MĂSURĂTORI GRATUITE, CONSULTANŢĂ TEHNICĂ DE SPECIALITATE şi OFERTE DE PREŢ COMPLETE atât pentru materiale cât şi pentru manoperă.

banner Saimon Profil

Accesează site-ul www.saimonprofil.ro pentru mai multe informaţii utile.