Cazare avantajoasă la Hotel Restaurant Bohemia Bacău

Hotel Bohemia

Hotel Bohemia din Bacău *** reprezintă echilibrul ideal dintre armonie și confort și este locul care te invită la una sau mai multe nopți de odihnă într-un mediu curat, prietenos și decorat cu mult bun gust.

Unitatea de cazare este amplasată în apropierea gării și a aeroportului, fiind aproape de oraș dar departe de zgomotul și  de agitația acestuia. Hotelul reprezintă un loc boem, cochet, liniștit și magic, cu o arhitectură deosebită și cu o capacitate de cazare de 25 de camere în 3 variante cromatice.

Camerele hotelului sunt caracterizate de eleganță și de confort, dispun de suprafețe generoase și sunt acccesorizate modern cu mobilier din lemn masiv. Una dintre aceste camere este destinată persoanelor cu handicap.

Oaspeții se pot bucura de următoarele facilități și dotăribaie proprie cu duș, aer condiționat, paturi confortabile, mobilă din lemn masiv de tei, cablu TV, telefon, articole cosmetice de înaltă calitate, uscător de păr, seif, minibar.

Camera Hotel Bohemia

Prețul valabil pentru o noapte de cazare la Hotel Bohemia într-o cameră dublă standard care este dotată cu un pat matrimonial sau pentru o cameră twin cu 2 paturi este de 195 lei dacă se cazează două persoane și 165 lei dacă se cazează o singură persoană. Copiii cu vârsta până în 12 ani se pot caza gratuit dacă dorm în paturile existente din cameră. Dacă oaspeții doresc, se pot instala paturi suplimentare contra cost.

În prețul cazării sunt incluse următoarele: accesul la internet din orice punct al hotelului, parcarea și micul dejun servit în stil bufet suedez ce cuprinde o gamă variată de bucate.

Check-in-ul în această unitate se poate face începând cu ora 14.00 iar check-out-ul se poate face până în ora 12.00 a zilei următoare.

Personalul hotelului este unul prietenos și foarte bine pregătit și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a oferi un grad mare de satisfacție clienților, fiind întotdeauna gata de a fi la dispoziția lor.

Hotel Bohemia dispune și de un lobby caffe bar deschis între orele 7.00 – 24.00. Aici se poate servi în liniște o cafea, un ceai, o băutură răcoritoare sau una alcoolică.

Restaurant Hotel Bohemia

De curând, în incinta hotelului s-a inaugurat un nou restaurant, Savarin, menit să răsfețe papilele gustative ale tuturor celor care îi trec pragul. Clienții pot servi produse spectaculoase cu gusturi deosebite din bucătăria contemporană.

O sală de conferințe stă la dispoziția celor interesați, aceasta fiind perfectă pentru un număr de 25 de persoane. Încăperea este dotată cu tot ceea ce este necesar precum: internet wireless, sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiecție, tabla albă și aer condiționat.

Cu atât de multe facilități și dotări puse la intermediul clienților, nu ai nici un motiv să nu te cazezi la Hotel Bohemia dacă ajungi prin Bacău. Accesează site-ul web www.hotelbohemia.ro/camere-si-tarife/ pentru a afla mai multe detalii despre această locație.

Leave a Reply