Casuta noua pentru blogul meu

Salutare, dupa cum ati vazut zilele acestea blogul a fost offline. Motivul pentru care nu a functionat adresa a fost ca mi-am mutat blogul la Mxhost , sa le dau si lor o sansa sa vad de ce sunt in stare.

Bine ca mutarea mi s-a facut de ceva timp dar blogul nu mergea asa cum trebuie iar din cauza problemelor din viata personala nu am mai stat sa il restaurez si am reusit asta in sfarsit acum. Asa ca acum am o casuta noua pentru blogul meu 😀

Zilele astea m-am angajat la RCS-RDS pe postul de Junior Sales si acum cred ca incep sa regret asta. Si nu deoarece RCS RDS nu este o firma buna ba chiar din contra, colegii sunt mereu glumeti si seful la fel. Insa vad ca e cam greu intr-un orasel mic ca Tulcea sa ademenesti ceva clienti. Sau poate spun asta la inceput. Totusi cred ca, cu putina perseverenta voi reusi totusi semnarea unor contracte mai ales ca acum avem o noua oferta cu tableta gratuita. Tare nu ?

Am inceput sa imi finalizez si dosarul pentru inscrierea la Scoala de Politie „Vasile Lascar” Campina. Anul acesta nu sper sa intru pentru ca nu m-am pregatit mai deloc. De ce? Am zis ca daca tot vara asta am frecat menta si din cauza variilor probleme nu am dat la alta facultate, in primul an sigur nu voi intra la politie pentru ca asta am ales pe ultima suta de metri si nu am reusit sa ma pregatesc corespunzator la probele fizice. Insa am zis totusi ca acest an voi incerca si voi vedea gradul de dificultate al probelor, iar anul viitor voi face totul din timp pentru a reusi sa intru.

Cam atat cu  noutatile, ramane sa ne citim 😀 , toate cele bune.

Leave a Reply