Casa din secolul 21 va fi realizată din lemn

Construcţia unei case reprezintă o realizare în viaţă pentru orice individ: un loc în care să locuieşti, o evoluţie, spaţiu pentru familie, locaţie geografică, costuri şi aşa mai departe. Să alegi unul dintre modelele de case din lemn disponibile pe piaţă şi să începi procesul de construcţie poate fi o decizie copleşitoare, însă este una foarte inteligentă. Iată de ce:

Alegând să construieşti o casă din lemn înseamnă să empatizezi cu confortul, bunăstarea, dar şi cu calitatea vieţii, lucruri ce pot fi oferite doar de acest material natural, cald şi regenerabil. Lemnul este emblema unei construcţii logice uscate, cu tăieturi precise şi rapide.

Construcţiile din lemn sunt un fel de cultură, un fel de gândire sau o dorinţă de a acţiona în favoarea dezvoltării durabile?

Conform celor de la Ecocase-lemn: casa secolului 21 va fi realizată din lemn.

O construcţie economică

Vila-din-lemn

Fiind foarte bune izolatoare de căldură, casele din lemn permit economisirea încălzirii cu aproximativ 20% comporat cu orice structură echivalentă din beton. O casă din lemn încălzeşte cu uşurinţă şi reţine acumularea de căldură.

Fiind foarte lacom în întreţinere, lemnul are o rezistenţă excelentă la vreme făcând moştenirea simplă şi şansa de a poate fi vândută mare. În termeni de costuri financiare, multe concepţii greşite rămân pe structuri de lemn. Cu toate acestea, nu mai sunt un lux doar pentru cei bogaţi.

În general, costurile adiţionale, ce sunt în scădere, sunt între 5-10% comparate cu cele ale unei case obişnuite. Preţurile includ serviciile unui arhitect ce construieşte un mediu personalizat şi unic în casă.

Ecocase-lemn oferă o gamă diversă de case din lemn, permiţându-ţi să redudci costurile de fabricare şi sugerându-ţi modele care costă mai puţin, în timp ce menţin calitatea produsului şi se încadrează în standarde.

În final, costul adiţional al construcţiilor din lemn este stabilit de beneficiile izolării, confort şi puteren, să nu mai menţionez de respectul pe care îl oferi mediului înconjurător.

O construcţie prietenoasă cu mediul

Lemnul, ca şi material este prezent pe toate continentele. Producţia sa, prin urmare, necesită puţină procesare şi economiseşte electricitate şi combustibil. 100% regenerabil, surplusul şi deşeurile sunt distruse fără să polueze şi pot fi refolosite ca modalităţi de încălzire.

Mai mult decât atât, habitatul din lemn este rezultatul logic al construcţiilor de calitate. O casă de calitate este sigură, bogată, rezisstentă, eficientă din punctul de vedere al resurselor, adaptabilă şi atractivă.

O construcţie făcută pentru a rezista

Casa-din-lemn-in-climat-rece

În ţări precum Rusia, Japonia, Canada sau Statele Unite ale Americii, lemnul este materialul principal de construcţie. În multe ţări lemnul este într-adevăr cunoscut pentru calităţile sale izolatoare bune şi rezistenţă. Contrar credinţelor populare, lemnul este foarte rezistent la incendii şi acest lucru se întâmplă datorită câtorva motive: conductivităţii sale slabe, conţinutul său de apă, crusta carbonizată care se formează ce încetineşte arderea până se opreşte.

O construcţie aspectuoasă

Casa-din-lemn-moderna

Ecocase-lemn îţi stă la dispoziţie cu case atât confortabile, cât şi prietenoase cu mediul. Mobila, tâmplăria şi terasa aduce un sentiment de confort nemaîntâlnit şi o originalitate de necontestat. Lemnul este un material flexibil şi poate amâna partea conceptuală pentru a scoate în evidenţă o libertate arhitecturală, reflectând stilul de viaţă şi dorinţa fiecăruia. O casă din lemn garantează aceeaşi bogăţie interioară ca şi o casă tradiţională, şi vine la pachet împreună cu linişte, naturaleţe şi alte beneficii.

Lemnul este de asemenea singurul material ce foloseşte cele 5 simţuri cu o atitutdine atât de pozitivă. Este viu, cald, aerisit şi confortabil încă de la atingere. Materialul emoţional oferă o varietate de culori şi structuri în combinaţii cu alte materiale folosite pentru a îmbogăţi suprafeţele arhitecturale.

Arhitectura unei case din lemn poate fi integrată armonios în diferite regiuni, în toate tipurile de climă şi pe toate tipurile de teren. O construcţie din lemn îndeplineşte o nevoie reală în zilele noastră, este confortabilă şi rezistentă, într-un loc în care este atât personal şi aproape de rădăcini.

Leave a Reply