Cărți online bune

Cititul ar trebui sa fie o experienta relaxanta, frumoasa. Fie ca citesti carti online bune, fie ca citesti carti tiparite, cititul unei carti ar trebui sa fie o experienta pe care sa o savuram de fiecare data.
Daca vrei sa gasesti carti pe care sa le citesti cu mare drag, te sfatuiesc sa te gandesti bine la ceea ce ti-ar place sa citesti. Exista o multime de carti online bune, si mai putin bune. Cred ca tine de fiecare dintre noi pe care le alegem si care sunt criteriile dupa care citim o carte. Nu are sens sa iei carti la inatmplare, nu? Inainte de a incepe o carte poti sa citesti cateva pareri despre ea, despre autor, sa incerci sa iti faci o idee despre ce e vorba si sa vezi daca subiectul ti-ar place sau nu. Altfel, putem incepe o mie de carti, dar pe nici una sa nu o savuram pana la final. E posibil sa trebuiasca sa citesti si carti care nu iti plac, poate pentru scoala, si in acest caz, este important sa gasesti ceva captivant in ea, sa cauti acel ceva care poate da sens povestii pentru tine. Daca vrem ca cititul sa fie o experienta placuta, trebuie sa ne gandim si la mediul in care vom face acest lucru. Eu, de exemplu, prefer sa fiu acasa, in coltul meu de camera, si daca nu am la indemana o carte tiparita, la fel de bine si usor pot sa citesc o multime de carti online bune, carti care ne stau fiecaruia la dispozitie. Galagia nu ma ajuta deloc atunci cand citesc, nu pot sa ma concentrez, insa daca pe fundal imi pun muzica si mai am si o cana de ceai langa mine, mi se pare ca intr-adevar, relaxarea mea va di deplina. Cand este cel mai indicat sa citim? Acest aspect difera de la persoana la persoana. Unii pot sa citeasca mai bine dimineata, altii in schimb prefera aceasta activitate seara. Sincer, nu conteaza cand citesti, in care parte a zilei, insa e important sa stii ce ti se potriveste, care e perioada din zi in care inima ta e linistita si gata de lectura.

Daca esti la capitolul carti online si ai dat peste o carte buna, este foarte bine sa verifici autorul, sa cauti si alte carti scrise de el. E posibil sa descoperi o multime de comori. Nu avem nevoie de motive foarte speciale pentru a ne apuca de citit. Sunt mii si milioane de motive pentru a citi carti, pentru a descoperi lumi noi, pentru a gusta din povestile pe care autorii le scriu cu atata drag. Cititul ne educa, ne ajuta sa ne dezvoltam in domeniu personal, ne ajuta sa invatam o multime de lucruri noi si interesante. Nu cred ca cititul ar putea avea efecte negative asupra noastra, atata timp cat suntem selectivi si alegem sa citim lucruri frumoase, interesante, lucruri care sa descopere optimismul din noi.

Leave a Reply