Care este cifra destinului tau in Numerologie?

numerologie

Numerologia este o stiinta care prezice viitorul unei persoane folosind numerele singure. De exemplu, prin  numerologie,  cu ziua nasterii, se poate determina la ce varsta vei avea reusite, precum si despre alte lucruri care te asteapta in viata. Deci, in numerologie tot ceea ce trebuie sa faci, este sa aduni numerele zilei de nastere. Daca este un numar din doua cifre, redu-l la o singura cifra. De exemplu, daca te-ai nascut pe 12, aduna 1 + 2 si vei obtine numarul 3. Acesta este numarul tau.

Ce inseamna fiecare numar?

1. Acest numar inseamna schimbari mari si caracteristici noi. Cei nascuti in aceasta zi au de obicei energie si sunt personalitati extrem de creative.

Varsta fericirii

In numerologie se spune ca cei nascuti sub cifra 1 vor avea succes in cel de-al 22-lea an de viata. Desigur, in anii urmatori acest succes va creste.

2. Oamenii nascuti sub cifra 2 gasesc  intotdeauna stabilizare si consolideaza ceea ce au deja. Din acest motiv, sunt usor frustrati atunci cand ceva nu merge conform planului.

Varsta fericirii

Cei care s-au nascut in aceasta zi vor face tot posibilul la inceputul celui de-al 24-lea an de viata. Atunci vor fi plini de incredere, iar toate visele, aspiratiile si dorintele lor vor incepe sa se realizeze.

3. In numerologie numarul 3 reprezinta socializarea, exprimarea de sine, comunicarea si creativitatea. Ei sunt studenti excelenti in viata si nu se opresc de la nimic pana nu isi ating obiectivele.

Varsta fericirii

In numerologie cei nascuti sub cifra 3 pot astepta reusite in al 32-lea an de viata.

4. In numerologie cei nascuti sub numarul 4 sunt organizati si creativi. Acesti oameni traiesc dupa anumite reguli si respecta calendarul exact. Din acest motiv, ei reusesc. Sunt oameni increzatori, exacti si punctuali.

Varsta fericirii

In numerologie pot fi numiti “putin intarziati”, deoarece ajung in culmea succesului la 32 si/sau 42 de ani.

5. Acest numar inseamna aventura, progres, miscare si schimbare. Acesti oameni urasc monotonia si se grabesc in viata lor. Le place sa mearga de colo-colo, sa nu urmeze regulile stabilite si sa faca exclusiv ceea ce le place.

Varsta fericirii

In numerologie cei nascuti sub cifra 5 ating cel mai inalt nivel de succes la varsta de 32 de ani.

6. Sase inseamna iubire in toate formele sale: cariera, familie, obiective si ambitii. Au capacitatea uimitoare de a se echilibra armonios si de a combina toate aspectele vietii lor.

Varsta fericirii

Obtin succes in viata destul de devreme, varful succesului lor vine la varsta de 25 de ani.

7. Numarul 7 este cel mai spiritual dintre toate numerele si astfel de oameni accepta viata asa cum este ea. Nu se grabesc si nu se calmeaza prin natura lor.

Varsta fericirii

Astfel de oameni isi gasesc cu adevarat succesul, doar dupa 38 si 44 de ani.

8. Persoanele nascute sub numarul 8 sunt ambitioase, orientate spre cariera si foarte lacomi pentru succes.

Varsta fericirii

Ajung la varful succesului la varsta de 36 si 42 de ani, dar se descurca destul de bine si la aceasta varsta.

9. Acest numar inseamna transformarea si stralucirea gandurilor. De obicei sunt oameni frumosi atat in interior, cat si la exterior.

Varsta fericirii

Ating succesul la o varsta destul de matura de 28 de ani. La aceasta varsta, au vazut deja destul de mult si, cand implinesc 30 de ani, devin doar mai intelepti si mai experimentati.

Leave a Reply