Brandul Armani: imbracaminte, incaltaminte si accesorii

armani

Armani este o faimoasă marcă de modă italiană, înființată de Giorgio Armani în 1975. Produce mii de tipuri diferite de produse din piele, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii Armani. În cadrul acestei marci există mai multe sub-mărci și linii de difuzare.

Cele  trei linii de difuzare sunt : EA7 Emporio Armani, Armani Collezioni și Armani Jeans.

EA7 EMPORIO ARMANI

Emporio Armani a fost una dintre primele linii create sub numele Armani. Se concentrează pe tendințele moderne și dispune de colecții gata pentru uz.  Emporio Armani este singura linie de difuzare a lui Armani, proiectată în principal de Giorgio Armani însuși. Dintre vedetele care poarta acest brand ii amintim pe  tenismenul Rafael Nadal și cântăreața Rihanna.

EA7 Emporio Armani este linia sportivă a submarcii. A fost creată în colaborare cu Reebok în 2012. Linia EA7 include o gamă largă de articole sportive și echipamente. Sunt genti de antrenament, treneri, treninguri, tricouri, pantaloni scurți și altele – toate concepute pentru confort și practică atletică.

Marca EA7 devine frecvent cunoscută sub numele de îmbrăcăminte „athleisure” – o combinație de haine pentru timpul liber și sport. Acest lucru se datorează versatilității mărcii, deoarece multe dintre tricourile și jachetele  polo disponibile pot fi purtate în situații neobișnuite. Prin urmare, nu se limitează doar la sport, și la fel ca multe dintre gamele Armani, poate găsi un scop în viața fiecărui om.

ARMANI COLLEZIONI

Armani Collezioni – în mod oficial Giorgio Armani Le Collezioni – este o sub-etichetă a lui Armani. Se clasifică ca una dintre cele mai scumpe etichete, producând imbracaminte de înaltă calitate destinată grupului de vârstă mai înaintat. Înființată în anul 1979, Armani Collezioni oferă costume și tricouri personalizate.

Demografia mărcii este pentru un gentleman mai inteligent, care are nevoie de uzură formală zilnic. Stilurile Slim fit se desfășoară pe tot parcursul mărcii, creând un aspect personalizat pentru purtător. Recent, au renuntat treptat la tricouri și costume, pentru a include bluze, jumpers, blugi și accesorii în numele Collezioni.

Armani Collezioni Active a fost, de asemenea, creat în cadrul brandului, oferind îmbrăcăminte mai atrăgătoare pentru un gentleman ușor mai în vârstă.

ARMANI JEANS

Armani Jeans este o colecție de îmbrăcăminte denim, creată în 1981. Această linie de difuzare nu prezintă simplitatea semnăturii lui Giorgio Armani și, în schimb, oferă o gamă mai diversă de culori și stiluri. Denimul produs în cadrul Jeans Armani este de cea mai înaltă calitate, și atât denimul raw și selvedge sunt disponibile.

La fel ca celelalte linii de difuzare ale lui Armani, linia Jeans nu mai produce doar denim. Toate liniile Armani se reunesc treptat, pentru a produce o gamă similară de îmbrăcăminte, dar fiecare are propriile sale tendințe în funcție de linia de proveniență.

 

Leave a Reply