Bookland Evolution #Day1

Salutare dragi prieteni, zilele trecute vorbeam despre Bookland Evolution Tulcea, așa că am decis să revin și cu detalii de la eveniment.

În acel articol vorbeam despre faptul că sunt gazda evenimentului, fapt ce m-a bucurat și mă bucură foarte mult. Nu credeam cât de mult poate conta un asemenea eveniment pentru tinerii din orășelul nostru mic 😀 . Invitați de seamă precum Ștefan Răileanu, Buță Velicu sau Ileana Ene Giușcă, personalități Tulcene, ne-au trecut pragul în prima zi a evenimentului.

Eram puțin rezervat în privința rolului meu de moderator al unui asemenea eveniment pentru că până acum nu mai vorbisem cu atâta lume care să fie atentă la mine și eu să fiu pionul principal.

Lumea pare diferită din această perspectivă a evenimentului și am avut multe de învățat de la invitații noștri, spre exemplu că o afacere de succes se realizează nu numai prin multă muncă ci prin dragostea pe care o ai asupra acelei meserii spune Ștefan Răileanu medic veterinar și cercetător științific, care ne-a uimit cu povestea sa legată de dragostea pentru cai transformată într-o afacere.

Tot un lucru important învățat astăzi a fost că răbdarea este un element cheie în calea succesului nostru, chiar dacă unii au luat acest aspect în râs, acesta nu se referea la a aștepta ceva să pice din cer, posibil să gândești de mai multe ori și să faci odată ? 😀

Nu în ultimul rând viața de cameraman după cum spunea azi domnul Buță Velicu, operator la Antena 3 nu este foarte ușoară, mai ales dacă ești pe frontul de operațiuni al militarilor români sau stai la -20 grade celsiul pentru a filma un reportaj. Totuși dacă ești iubitor de adrenalină, poți combina aceasta meserie cu parașutismul așa cum a făcut dânsul pentru o experiență aparte.

Am avut ocazia să lucrez cu oameni minunați, să le ascult poveștile și să particip la primul meu eveniment de acest tip în calitate de gazdă/ambasador.

Nu uita, până vineri poți veni și tu să vezi invitați de seamă și chiar să câștigi de ce nu un loc gratuit în tabăra Coolturală 😀 . Așa că te aștept și pe tine la Bookland Evolution .

Leave a Reply