Biomicin Forte, capsule moi – aliatul tău în combaterea infecțiilor respiratorii

Infecțiile respiratorii se află printre cele mai frecvente afecțiuni ale sezonului rece iar pentru majoritatea persoanelor, se pot dovedi foarte neplăcute.

Infecțiile de tract respirator afectează sinusurile, gâtul, căile respiratorii și plămânii. De regulă, sunt cauzate de virusuri, dar pot fi determinate și de bacterii.

Majoritatea infecțiilor de tract respirator nu necesită tratament. Simptomele pot fi tratate cu simptomatice: paracetamol, ibuprofen, antibacteriene, multe lichide și repaus la domiciliu.

Un antibacterian natural recomandat în ameliorarea infecțiilor respiratorii poate fi Biomicin Forte – capsule moi de la Fares.

Produsul are în compoziția sa uleiuri esențiale care au un rol foarte important în îndepărtarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator.

Biomicin are un spectru larg de utilizare, pe lângă infecții respiratorii precum răceala, gripă, amigdalită, faringită, bronșită, antibacterianul este util și în tratarea infecțiilor digestive cum ar fi enterite, enterocolite, parazitoze intestinale și infecții urinare.

Biomicin Forte A14

Biomicin Forte este recomandat și pacienților care nu răspund la antibioticele de sinteză sau au diverse intoleranțe și reacții alergice. Eficiența sa antibacteriană este de 98%, fapt confirmat prin analize medicale de laborator.

Compoziția sa include: ulei esențial de cimbru 80 mg, ulei esențial de cuișoare 20 mg, ulei de floarea soarelui. Produsul este 100% natural, fără adaos de arome, coloranți sau alți aditivi.

Acțiunea antiinfecțioasă puternică a uleiurilor esențiale, demonstrată științific prin aromatograme, face din ele o soluție naturală care nu produce efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afecțiunilor produse de o gamă variată de germeni patogeni.

Produsul nu este recomandat persoanelor cu ulcer gastro-duodenal sau gastrită, copiilor sub 10 ani, gravidelor sau femeilor care alaptează.

Citeşte şi  Implantul dentar și periuța de dinți electrică. Prieteni sau dușmani?

Capsulele se administrează la o oră după masă, în modul următor: copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani – o capsulă de 2 ori pe zi, copii mai mari de 14 ani și adulți: o capsulă de 3-4 ori pe zi. Cura poate dura 10-14 zile, iar administrarea capsulelor se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Biomicin Forte se poate cumpăra din magazinul naturist online Plantifarm.ro la prețul de 23 lei. Odată comandat, va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare.

Magazinul are în oferta sa o varietate de suplimente naturale, ceai, cafea, cacao, oleaginoase și deshidratate, cereale, orez, leguminoase, miere, specialități apicole, ingrediente culinare, produse alimentare, gustărele sănătoase, cosmetice naturale și remedii de uz extern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>