Bine ați venit pe blog v3.0

Nu mai țin minte exact de când am acest blog, tind să cred că am de acum 2 ani de când tot încerc să îi dau o formă perfectă blogului meu.Încerc mereu să mă adaptez la nevoile voastre,ale cititorilor și totuși sper ca într-un final să îmi fi reușit acest lucru.

Bine ați venit pe blog ! Cam acesta este mesajul ce doresc să vi-l transmit.Această versiune nouă a blogului vine cu multe îmbunătățiri pe parte de aspect dar și conținut sper eu.Îmi voi face timp sper zilnic sau măcar la 2 zile să postez un articol nou și asta este o promisiune pe care o fac în mod public cititorilor mei.Chiar dacă dealungul timpului și în momentele bune dar și în cele mai puțin bune nu am îndrăznit să scriu,chiar dacă limbajul meu și stilul meu de viață este unul total diferit și tinde să pară anormal unora,voi încerca totuși să îmi expun aici părerile/opiniile legate de diverse teme pe care le voi aborda.

Un drept fundamental al omului este dreptul la liberă exprimare,așa a apărut și acest blog și indiferent cine va încerca să mă critice în mod rău intenționat îi voi acorda acest drept bineînțeles în limita bunului simț și a unor informații verosimile.

Sper să vă bucutați de facilitățile noi ce le veți descoperi pe blog dealungul timpului ce va trece și sper ca împreună,să formăm o mică comunitate unde să putem dezbate diverse teme cotidiene.

Toate cele bune,

Irinel.

Leave a Reply