Beneficii de care dispui locuind într-un apartament

apartament de lux

Deși există beneficii clare pentru cumpărarea unei case, beneficiile care vin împreună cu cumpărarea unui apartament nu ar trebui să fie trecute cu vederea.

În comparație cu faptul de a locui într-o casă, într-un apartament poți duce un stil de viață fără să îți faci griji că facturile la utilități sunt foarte mari, în special iarna. Plățile mai ieftine îți vor permite să folosești banii în alte moduri, cum ar fi plata altor facturi sau chiar economisirea pentru activități distractive.

Apartamentele oferă oamenilor posibilitatea de a avea o responsabilitate mai mică. Atunci când oamenii cumpără o casă, nu numai că sunt responsabili pentru întreținerea interiorului, dar trebuie, de asemenea, să se asigure și că exteriorul arată bine. Acesta include curtea din spate și curtea din față. În funcție de cât de mare este casa, acest lucru ar putea necesita multă muncă și timp.

Dacă nu ai nevoie de o mulțime de spațiu, un apartament oferă spațiul de locuit de care ai nevoie fără a fi exagerat cu mai multe încăperi suplimentare, neutilizabile sau camere pe care ar trebui să le păstrezi curate, indiferent de utilizare.

Când vine vorba de apă, gaz și electricitate, viața va fi mult mai ușoară. Aceste lucruri vor fi furnizatede la bun început direct de clădire.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele deținerii unui apartament în detrimentul traiului la casă.

În Iași, pe șoseaua Nicolina, s-a dezvoltat de curând un nou complex rezidențial numit Fusion Towers ce cuprinde apartamente de 1, 2 sau 3 camere, dispuse pe 10 nivele. Apartamentele pornesc de la prețul de 1170 euro/mp și pot fi achitate prin mai multe căi: plăți integrale, rate la dezvoltator sau credit bancar.

Apartamentele din complexul rezidențial Fusion Towers te ajută să ai o viață confortabilă, relaxată, fără stres. Aceste apartamente oferă un mediu comunitar preferat de majoritatea oamenilor, îți oferă posibilitatea de a deveni parte a unei comunități în care te poți bucura de vecinii tăi dar și de facilitățile puse la dispoziție. Toate dotările sunt de înaltă calitate, finisajele și materiile prime folosite fiind doar din clasa Premium.

Ca și poziționare, aceasta este excelentă, complexul este în apropierea mijloacelor de transport, a școlilor, a magazinelor și a instituțiilor publice. Pentru familiile cu copii, există un plus și anume acela că există un spațiu de joacă pentru copii amenajat pe o suprafață mare. Parcarea este un alt plus al clădirii, dezvoltatorul punând la dispoziția locatarilor atât o parcare subterană cât și una exterioară.

Mai multe detalii despre ansamblul rezidențial Fusion Towers care furnizează apartamente noi Iași poți găsi pe pagina web www.fusion-tower.ro.

Leave a Reply