Baia ta prinde contur cu produse Evivo.ro

Lavoar pentru baie

Cu toții ne dorim amenajări moderne pentru baia din casă, locul cel mai mic și îngust din casele fiecăruia. Și, probabil, ați fost cuceriți de design-ul chiuvetelor de baie din marmură din hoteluri luxoase sau din restaurante fastuoase. Evivo.ro este un magazin online cu echipamente și accesorii pentru baie și bucătărie moderne ce contribuie cu un plus de design caselor dumneavoastră. Compania din Brașov și-a început activitatea în anul 2015 și cu siguranță vă va cuceri cu produsele sale calitative la prețuri accesibile.

Vizitând site-ul lor veți găsi mai multe produse împărțite pe categorii, în funcție de destinația acestora. Vă recomandăm să vizitați categoria de lavoare pentru baie, unde veți găsi, cu certitudine, cel puțin o chiuvetă baie marmură care să vă încânte privirea. Căutați un lavoar baie compozit? Evivo deține o colecție impresionantă de lavoare pentru baie premium din marmură compozit. Puteți opta pentru un lavoar baie compozit Dalia, foarte modern și luxos, potrivit pentru a face din baia ta un adevărat sanctuar. Veți găsi și alte modele după placul fiecăruia deoarece site-ul prezintă un magazin user friendly, unde veți naviga ușor și veți găsi produsele dorite la categoria corespondentă acestora. Veți găsi, pe lângă produsele ce aduc un design baie contemporan, și chiuvete pentru bucătării din granit compozit sau din inox, în funcție de buget și de preferințele de design. Iar seturile și panelurile pentru duș sunt într-un număr destul de mare pentru a avea de unde alege.

Veți găsi multe informații disponibile pe site, fiecare produs  beneficind de descriere detaliată și de poze de calitate pentru o prezentare cât mai reușită. Informațiile cuprind detalii cuprinzătoare despre proprietățile produsului și vor fi menționate și accesoriile incluse.

Cu o chiveta baie marmură achiziționată de la Evivo veți aduce un plus de design băii dumneavoastre, marmura fiind un material favorit în amenajarea băilor de lux datorită capodoperelor ce se pot prelucra din aceasta. Produsele din amenajări pentru baie vor sprijini aspectul modern al acesteia.Iar chiuvetele din granit sunt o alegere excelentă în bucătăriile unde rafinamentul este pe primul loc.

Orice produs ați dori să comandați, Evivo va fi o alegere cu stil. Puteți alege și din produse moderne ce au prețuri promoționale, iar dacă dețineți cupoane de reducere, le veți putea utiliza la efectuarea comenzii. Fiecare produs are menționtă în prezentarea sa perioada de garanție, acestea fiind livrate de producători recunoscuți pe plan european. Și, fiecare produs efectuat la comandă, va avea specificat timpul de livrare. Vă invităm pe site-ul acestora pentru a începe redecorarea băii sau bucătăriei dumneavostră!

Leave a Reply