Aventura antreprenorială este pentru tine?

banner-companie-bigg

Fiecare călătorie începe cu o viziune desăvârșită.

Pentru alpiniști este vârful, priveliștea, capătul muntelui. Este acel moment când vezi un nor de zăpadă înfășurându-se în jurul muntelui și inima și sufletul tău sunt fascinate de măreția sa.

Este acel sentiment de pornire din interiorul tău care te convinge să acționezi. Te forțează să te deplasezi, să inițiezi, să faci primii pași și următorii.

Puterea acelui sentiment determină cât de departe mergi și ce sacrificii cei face pentru a ajunge în vârf.

O viziune desăvârșită este formată din visurile tale care te consumă, pasiunile și scopurile viitorului care îți reorientează planurile de viață, țelurile și traiectoria.

O viziune bună a viitorului te trezește mai devreme și te ține treaz până târziu în urmărirea acesteia.

Totul ține de o MARE schimbare în viața ta pentru o MARE realizare. Este vârful către care te îndrepți în fiecare zi, pas cu pas, decizie cu decizie.

Cunoscându-ți viziunea desăvârșită a viitorului, vârful, este fundația călătoriei care te va ține pe traiectoria potrivită atunci când ești gata să renunți. Îți va oferi un scop puternic în timpul încercărilor și îți vor menține flacăra pasiunii arzând continuu pentru a-ți lumina calea.

Dar viziunea desăvârșită nu este ceea ce te menține în călătorie, ci îți spune pe care să o urmezi, ducându-te la călătorie.

Fiecare vârf și viziune desăvârșită sunt unice. Cu toții avem scopuri diferite și perspective care ne conduc viața. Al meu este diferit de la tău. Al tău este diferit de al meu. Dar cu toții ne aflăm într-un fel de călătorie.

Viziunea ta desăvârșită ar trebui să:

 • te inspire zilnic;
 • să te conducă către acțiune;
 • îți conducă sufletul;
 • să fie cauza pentru tine și familia ta;
 • să fie scopul principal în urma căruia îți conduci viața.

 

Viziunea ta desăvârșită este răspunul tău la întrebarea DE CE îți dorești să te îmbraci în călătoria spre antreprenoriat. Acesta nu va veni peste noapte, sau cel puțin nu s-a întâmplat așa la mine. Este ceva ce se construiește și se acumulează în tine în timp și cu diverse experiențe de viață.

Va lua un gând meditativ, sute și sute de ciorne și repetarea acestora în fața oamenilor de care îți pasă și cei care îți oferă un feedback onest. Eventual cu timpul și multă căutare a sfulteului va ieși din tine.

Dacă ești destul de puternic, de îndată că îl descoperi, va deveni subiectului vieții tale și ceva ce nu poate fi distrus. De fapt, ar putea să te bântuie în opusul lucrului menționat anterior. Este un ritm care rezonează și o baliză orbitoare în care îți poți devota timpul, energia și talentul.

Să faci orice altceva pare fără sens. Cu toate acestea, viziunea ta desăvârșită ar trebui să se potrivească și să se sincronizeze cu cine ești, pasiunile tale și scopuri în viață. Cu o examinare îndeaproape a ta și a valorilor, credințelor, experiențelor și talentelor tale vei desluși acea viziune. Doar atunci îi vei simți atracția gravitațională.

Pentru mine viziunea desăvârșită pentru antreprenoriat este, a fost și va fi:

 • să trăiesc o viață de vis prin deținerea propriei afaceri;
 • să îmi dedic viața în ceva ce dețin și de care sunt mândru;
 • să creez o muncă creativă și satisfăcătoare care se sincronizează cu scopurile și pasiunile vieții;
 • să îmi creez un loc de muncă unic, inovativ și foarte tare pentru mine și cei din jur;
 • să creez un loc de muncă pentru mine care se schimbă în fiecare zi și mă menține interesat și provocat;
 • să fiu răsplătit bine pentru tot ceea ce fac;
 • să las ceva important în urmă pentru ceilalți.

 

În afacerea mea, de la produsele și serviciile pe care le ofer clienților, este calea pe care am urmărit-o și o urmăresc în continuare cu toată ființa mea, în calitate de viziune desăvârșită.

Bigg.ro împărtășește această viziune desăvârșită cu mine punându-mi la dispoziție o platformă de afaceri prin intermediul căreia pot avea acces la potențiali clienți sau îmi pot găsi potențiali colaboratori cu ajutorul cărora să-mi cresc afacerea și să am parte de serviciile dorite.

Accesează website-ul pentru a citi mai multe despre pachete Bigg.ro și cum poți face pentru a fi și tu prezent pe această platformă de afaceri B2B super profesională și utilă.

 

Leave a Reply