AVEGO – experți în demolări case, blocuri, hale industriale

Demolari Bacau

Demolarea unei anumite clădiri sau a unei structuri este realizată din diverse motive: atunci când trebuie construită o clădire nouă care să înlocuiască structura veche și instabilă sau atunci când o clădire sau o structură devine un obstacol pentru proiectele de dezvoltare și devine necesar  să fie demolată.

Pentru clădirile mici cum ar fi casele, demolarea este un proces simplu în care un antreprenor în demolare aduce echipamente cum ar fi un buldozer sau o macara și distruge structura. Demolarea unei clădiri înalte este un proces mai complex, care necesită un expert în demolare, care are mai multe forme și implică o serie de etape.

Demolarea unei case, unui bloc sau a unei hale industruale necesită un plan de acțiune adecvat. Compania AVEGO din județul Bacău, asigură finalizarea proiectelor la timp, respectând normele tehnologice în vigoare și utilizând utilaje și echipamente cu randament mare de lucru.

AVEGO este o renumită firmă de demolări mecanizate care asigură demolarea sigură a structurii dorite și care respectă bugetul și termenul limită stabilit. Toate proiectele  companiei au fost până în momentul de față executate cu atenție sporită și în condiții de siguranță.

Procesul de demolare a unei construcții poate fi o sarcină riscantă, deoarece aceasta poate fi slăbită și defalcată în orice moment dacă nu este manipulată cu grijă. Din această cauză, AVEGO cunoaște măsurile necesare pentru a demola orice tip de structură în siguranță și legal.

Reprezentanții companiei analizează fiecare proiect pentru a evita riscul de accidente și pentru a putea întocmi un plan eficient de abordare a lucrării.

AVEGO poate executa următoarele tipuri de proiecte de demolare:

  • Demolare clădiri din beton armat și zidărie
  • Demolare silozuri sau buncăre din beton
  • Extragere sau piconare plăci și fundații din beton
  • Demolare turnuri de orice dimensiune
  • Concasare beton armat și nearmat
  • Demolare hale industriale și civile
  • Demolare castele de apă
  • Demolare poduri
  • Demolare coșuri de fum

 

La cerere, se poate realiza evacuarea materialelor rezultate în urma procesului de demolare.

În concluzie, compania AVEGO din Bacău, datorită experienței sale în demolări mecanizate, poate fi partenerul tău de succes care te poate ajuta să demolezi ceea ce ai nevoie, rapid și în condiții de siguranță, astfel încât locul respectiv să poată fi utilizat ulterior și în alte scopuri.

Află mai multe detalii despre societate și despre serviciile sale, accesând site-ul web www.avego.ro. Tot aici, poți vizualiza o galerie de imagini reprezentative cu lucrări desfășurate de AVEGO.

Leave a Reply