Automatizarea porților de acces asigură un plus de confort beneficiarilor

automatizare porti acces electrice cu telecomanda

Uneori este greu de crezut cum un lucru simplu ne poate schimba calitatea vieții. Astăzi tehnologia avansează cu pași mari prin implementarea de noi proceduri și căi pentru lucrurile pe care le facem, iar fiecare dintre noi trebuie să încercăm să profităm de aceste progrese pentru a ne ușura nivelul de trai și pentru a ne bucura de mai mult confort.

Automatizarea unei porți este un lucru avantajos în ziua de azi. 

Pentru automatizare, se poate alege poartă care se potrivește cu stilul și designul casei. În prezent sunt disponibile o mare varietate de modele, culori și materiale pentru porți. Majoritatea porților automate necesită întreținere redusă, dar este foarte important să se ia în calcul instrucțiunile pentru a ști cum se utilizează ușa.

Orice poartă batantă sau culisantă, indiferent de tip si dimensiune, se  poate automatiza de către compania Nord Electric din Fălticeni, județul Suceava.

Soluțiile propuse de Nord Electric tuturor clienților, persoane fizice sau juridice, sunt cele mai bune atât ca preț, cât și ca performanță. Dacă ți-ai propus să instalezi un sistem automatizat de porți, echipa specializată a companiei va găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Creșterea pieței rezidențiale a adus în ultimii ani cu sine și nevoia de a avea la dispoziție un sistem performant automatizat de acces într-un ansamblu. Cu ajutorul celor de la Nord Electric vei obține tot ceea ce ai nevoie pentru a fi în siguranță în propria casă. Doar cu o simplă apăsare pe butonul telecomenzii poți opera automatizarea porții din confortul casei sau al mașinii. 

Porțile batante oferă un confort sporit, funcționând doar prin simpla apăsare a butonului de deschidere/ închidere, eliminând orice urmă de efort uman.

Porțile culisante automatizate pot funcționa indiferent de mărimea, greutatea lor și condițiile de mediu existente. Până și porțile cu o deschidere de până la 15 metri și cu greutatea de 3 tone se pot automatiza,ele potrivindu-se atât în mediul rezidențial cât și în cel industrial.

Află mai multe informații despre compania Nord Electric și despre sistemele de automatizare a porților direct de pe site-ul web www.tihan.ro/automatizari-porti.php.

Leave a Reply