Articolele de unică folosință pentru catering sunt indispensabile în criza Covid

Produsele de unică folosință sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară și în catering. Acestea sunt extrem de utile pentru depozitarea și transportul alimentelor convenționale.

Majoritatea produselor sunt folosite de restaurante, fast food-uri, cafenele, etc iar apoi sunt aruncate. Deoarece aceste produse de catering sunt de unică folosință, metodele de fabricare a acestora includ uneori materiale reciclabile.

Produsele de unică folosință sunt foarte populare în industria alimentară, deoarece permit alimentelor să fie luate de la locul în care au fost preparate și păstrate fierbinți prin proprietățile izolante ale produselor. Aceste produse sunt multe și pot include: farfurii din hârtie sau din plastic, pahare de plastic, tăvi de spumă, cuțite, linguri și furculițe din plastic, etc.

Produsele de unică folosință sunt de asemenea utilizate pentru alimentele reci sau refrigerate, cum ar fi sandvișurile și salatele.

Aceste articole sunt utilizate pe scară largă în industria de catering pentru valoarea lor economică, nu necesită curățare și nici întreținere, sunt foarte ieftine mai ales atunci când sunt achiziționate în vrac și se aruncă pur și simplu după utilizare.

Datorită problemelor ecologice cu care se confruntă lumea de astăzi, multe dintre aceste produse sunt fabricate din materiale reciclabile, astfel încât acestea să poată fi reciclate după utilizare. Ele sunt fabricate din anumite materiale vegetale, care se pot degrada în mod natural și eficient într-un timp scurt.

Dacă ai nevoie de articole pentru mediul de catering, consultă magazinul online www.serveteledehartie.ro/85-unica-folosinta-catering.

Aici vei găsi articole de unică folosință precum boluri supă, capace castroane supă, castroane supă, capace din plastic pentru pahare, caserole din aluminiu, capace pentru acestea, caserole din spumă, caserole din plastic, cuțite, linguri și furculițe din plastic, farfurii din plastic, hârtie de copt, pahare din carton și din plastic, paie, paletine, papuci spa, pungi biodegradabile, pungi de hârtie, scobitori, sosiere cu capac, suporturi de pahare, etc.

produse de unica folosinta catering

Magazinul ServeteleDeHartie.ro are drept domeniu de lucru comercializarea de produse și articole destinate mediului HoReCa, în principal produse destinate curățeniei și igienei. Toate produsele se pot livra oriunde pe teritoriul țării, iar dacă însumează valoarea de minim 500 lei, sunt livrate gratuit. Produsele destinate orașelor Suceava, Botoșani, Neamț, Iași și Vaslui se livrează fără costuri.

Leave a Reply