Arta-mobilei.ro, măiestria de a produce mobilă

Mobila la comanda

Frumusețea unei case este dată de armonia îmbinării interiorului acesteia cu mobila. O casă mobilată cu gust este o etichetă de care vor ține cont toți cei ce o vor vizita. Pentru a beneficia de această etichetă a bunului gust alegeți experiența unor profesionaliști precum cei de la Arta Mobilei, www.arta-mobilei.ro, o companie cu o echipă de tineri profesioniști, ce vor trata cu cea mai mare seriozitate fiecare proiect nou. Societatea are sediul în București și beneficiază de o experiență de peste 8 ani.

Obiectivul acestora de activitate este confecționarea și producția oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Producția mobilierului se realizează prin procese de fabricație conform cu cele mai înalte tehnologii în mare parte datorită mijlocelor de producție moderne pe care le dețin. Materialele sunt de calitate deoarece Arta Mobilei selectează furnizorii conform un criterii bine stabilite pentru a putea oferi mai departe atât produse de calitate cât și prețuri accesibile.

Veți putea alege din gama de produse pe stoc dar, puteți opta pentru mobilă la comandă, conform cu cererile dumneavoastră personalizate. Un birou care să fie așezat pe colț și să se îmbine perfect cu stilul clasic al casei sau o bucătărie modernă cu nuanțe de roșu care să fie în armonie cu gresia și faianța alese, toate reprezintă cerințe speciale pe care Arta Mobilei le va transforma într-un produs de calitate, ce nu va aglomera spațiul și se va integra cât mai bine în încăperea dorită.

De ce să aleg Arta Mobilei? Deoarece veți beneficia de: consultanță și sfaturi în realizarea proiectului, deplasări și măsurători gratuite, transport și montaj gratuit în București și împrejurimi, garanție 2 ani la toate produsele și un termen de realizare de maxim 20 de zile lucrătoare.

Vizitând site-ul acestora veți vedea diferite exemple de mobilă pentru casă, birou, canapele și fotolii, spații comerciale. Veți putea achiziționa chiar și electrocasnice moderne ce vor încadra perfect într-un stil modern al locuinței.

Dacă v-ați hotărât să vă reamenajați locuința și nu v-ați hotărât ce mobilier să alegeți, optați pentru mobilierul la comandă. Veți putea personaliza modelul, dimensiunile, materialul și culorile și veți primi consultanță în privința materialelor folosite. Singurul dezavantaj este timpul de execuție, timp care merită așteptat pentru a vă putea mobila casa după propriul gust. Intrați pe site-ul pentru a vă putea face o idee cu privire la produsele firmei și contactați-i pentru cererile dumneavoastre personalizate.

Leave a Reply