Apartamente și garsoniere în regim hotelier Suceava

Apartament-Max-Family-1-Suceava-9

Apartamentele care se închiriază în regim hotelier sunt apartamente complet echipate și mobilate concepute pentru sejururi scurte sau mai lungi, cu toate facilitățile și accesoriile de care este nevoie pentru o excursie departe de casă. Aceste apartamente reprezintă o alternativă a hotelurilor în ceea ce privește cazarea.

Călătorii sunt din ce în ce mai bine informați și caută în mod activ opțiuni mai flexibile de cazare în călătoriile lor. Aceste apartamente oferă o propunere foarte diferită în comparație cu camerele de hotel, oferind facilități mai bune și putând fi utilizate pe termen scurt sau pe termen lung. Apartamentele în regim hotelier oferă de obicei o experiență de tipul home-away-from-home.

Apartamentele sunt mai spațioase, spre deosebire de camerele hotelului, oferă mai multă intimitate și sunt mai rentabile deoarece nu există costuri ascunse suplimentare. Dispun de o bucătărie sau de o chicinetă, reducând astfel cheltuielile de masă.

Acest tip de cazare a fost dezvoltat datorită creșterii numărului de turiști la nivel global.

Bucătăria complet echipată reprezintă un element standard și are un aport semnificativ atunci când se iau în considerare cerințele dietetice specifice sau ale unei familii cu copii mici. În astfel de circumstanțe, mâncarea zilnică într-un restaurant este puțin probabil să fie soluția optimă pentru mese, mai ales dacă există puține opțiuni sănătoase disponibile în meniu pentru copii.

Dacă ajungi în Suceava, te poți caza în regim hotelier în una dintre unitățile Max Family.

Prima opțiune de cazare, apartamentul Max Family 1, este amplasat la ieșirea din Suceava, într-o zonă rezidențială, în Sfântu Ilie. Pentru confortul oaspeților, există un dormitor cu pat dublu, un living open space cu bucătăria complet utilată și cu zona de dining și o baie complet echipată. În plus, principalele dotări ale apartamentului sunt: 2 TV-uri cu ecran plat și cu canale recepționate prin cablu, acces la Wi-Fi gratuit și mașină de spălat haine. Apartamentul are ieșire și în grădina imobilului, astfel oaspeții putând să se relaxeze în aer liber.

Citeşte şi  3 pasi simpli de parcurs in stabilirea bugetului pentru vacanta perfecta

A doua opțiune de cazare este reprezentată de garsoniera în regim hotelier Max Family 2, amplasată în cartierul Obcini și care este compusă dintr-un dormitor cu pat matrimonial, living open space cu bucătăria și cu dining-ul și o baie complet utilată.

Cele două opțiuni se pot închiria cu 180 lei/ noapte, iar în cazul unui sejur mai lung de 10 nopți, prețul cazării va fi de 160 lei/noapte. Max Family pune la dispoziția oaspeților săi și o promoție, aceasta constând în 5 nopți de cazare + 1 gratis.

MaxFamily.ro

Consultă site-ul web www.maxfamily.ro pentru a afla mai multe detalii despre cele 2 unități de cazare și pentru a răsfoi galeria de imagini reprezentative a celor 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>