AndreiCenusa.ro, partenerul afacerii tale

Webdesign

Este tânăr, chiar foarte tânăr, având o vârstă de doar 23 de ani, dar nimic legat de promovarea online nu-i este străin. Este un antreprenor care nu s-a temut de experienţe mereu noi, pe care le-a împletit într-o activitate complexă. Content Writing, Comert Electronic, Creare Website-uri, Marketing Online, toate i-au devenit apropiate şi familiare printr-o singură cale: cea a implicării totale în orice gen de activitate asumată.

Aşa a fost posibilă implicarea lui Andrei Cenuşă în activităţi specifice de SEO Manager şi Project Manager în cadrul unor firme de Web Design. Fiecare segment a fost abordat cu totală dăruire la momentul respectiv, devenind mai mult decât un proiect personal. Aşa a fost posibilă reuşita acestuia în multe domenii.

Îi place să se definească drept un tânăr ambiţios şi falsa modestie nu şi-ar fi găsit locul potrivit aici. Cum să defineşti o persoană care a deschis cu mult curaj porţile a unor domenii conexe, dar totuşi bine definite?

Scrie frumos şi concepe la scară largă, iar site-urile create de el sunt elegante, suple, moderne şi distincte, iar personalitatea fiecărui site denotă o versatilitate transformată în talent şi diversitate. Rezultatul este o personalizare a fiecărui site, perfect adaptată momentului, dar cu certe valenţe pentru viitor. Orice extindere sau updatare se va putea ataşa firesc în structura site-ului creat prin talentul lui Andrei Cenuşă.

Atunci cand intervine pasiunea, calitatea este intrinsecă, indiferent că vorbim despre scrierea de articole, webdesign sau promovare online. Pentru un oarecare timp, proiectul unui client devine proiectul personal al lui Andrei Cenuşă. Pasiune şi implicare la superlativ!

Evident, domeniul AndreiCenusa.ro este o emblemă. În prezent, excelenţa se manifestă în promovarea online şi crearea de site-uri în cadrul companiei SANNET.

Andrei Cenuşă, partenerul afacerii tale, are capacitatea, talentul şi voinţa de a se implica în extinderea afacerii tale şi in cresterea cifrei de afaceri a acesteia. La acestea se adaugă comerţul electronic, o altă valenţă pe care tânărul antreprenor o doreşte extinsă cât mai mult.

în cazul lui Andrei Cenuşă tinereţea este echivalentul puterii de muncă şi a dorinţei de reuşită. Aceste acumulari au fost posibile şi ca urmare a unei nestăvilite ambiţii de a ţine pasul cu orice sursă de informare aflată la dispoziţie. Lectura de specialitate, dar şi participarea la diverse seminarii de vânzări şi nu numai îi completeaza permanent setea de cunoaştere şi îi pune la îndemană cele mai moderne soluţii pentru a fi aplicate în orice proiect iniţiat pentru sprijinirea unui client.

Înainte de a încheia această succintă fişă de prezentare, se amintim câteva dintre firmele care au beneficiat de expertiza de content writer, promovare online şi webdesign a tanarului antreprenor Andrei Cenuşă şi care pe bună dreptate pot face parte din portofoliul sau:  Mobina – Green Housing, Auto Avantage – Închirieri Auto Suceava, Myrtoserv – Alpinism Utilitar, Zohan Style – Salon Hairstyle, Casa Luş – Agroturism 4 margarete, Popasul Vlădichii – restaurant traditional şi multe altele.

Mai mult decât atât tânărul Andrei Cenuşă împărtăşeşte cu noi din cunoştinţele sale prin intermediul blogului său oficial de pe AndreiCenuşă.ro. Vă invit să-l citiţi dacă sunteţi interesaţi de subiecte precum dezvoltare personală, promovarea afacerilor, tehnologie, filme şi multe altele.

Leave a Reply