Amenajează dormitorul cu mobilă din lemn masiv de colecție

Dacă dorești un mobilier de înaltă calitate pentru dormitorul tău, fără îndoială trebuie să alegi un mobilier din lemn masiv din stejar.

Unul dintre avantajele supreme ale mobilierului din lemn masiv este reprezentat de calitatea sa remarcabilă care generează o durată îndelungată a mobilierului.

Lemnul masiv este foarte des întâlnit în ceea ce privește mobilierul pentru dormitor datorită eleganței, căldurii și energiei pozitive care pot fi resimțite în întreg spațiul. Atunci când patul, dulapul, comodele, noptierele și alte elemente sunt din acest material, întreaga cameră câștigă. Un pat din lemn masiv de stejar va fi întotdeauna un pat robust, solid și stabil, factori importanți în alegerea mobilierului. Granulația lemnului va transmite o căldură incomparabilă cu estetica oricărui colț al dormitorului. Un mobilier pentru dormitor din lemn masiv de stejar va avea nevoie de o îngrijire minimă pentru a rămâne în stare bună o lungă perioadă de timp, iar curățarea și mentenanța sa nu este complicată.

Unul dintre cei mai renumiți producători de mobilier din lemn masiv de stejar este compania Ronex Prod din București care produce cu multă măiestrie mobilierul pentru un dormitor de vis. Unul dintre motivele realizării acestui tip de mobilier este faptul că relaxarea și confortul sunt adiacente și se potrivesc foarte bine cu sentimentul de „acasă”.

Mobilierul pentru dormitor realizat de Ronex oferă camerei un aer intim și boem. Design-ul obiectelor de mobilier este unul fresh, plin de originalitate și stil. Mobilierul poate fi realizat în stil clasic, modern sau contemporan, atât în serie cât și la comandă.

Tradiția și experiența de peste 20 de ani a celor de la Ronex, contribuie la realizarea unui mobilier select, de colecție, cu finisaje manuale lucrate în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau ulei. Astfel, produsele marca Ronex sunt unice și deosebit de atrăgătoare.

Citeşte şi  5 motive pentru care sa alegeti tavane false polistiren

Pe lângă colecțiile de mobilier pentru dormitor, Ronex mai produce mobilier pentru living-dining, mobilier pentru sufragerie, mobilă de bucătărie, mobilier în stil industrial, mic mobilier din lemn masiv, scaune și mese, mobilier pentru vinotecă, bar, restaurant și mobilier pentru mediul HoReCa.

Cele mai populare game de mobilier produse de Ronex sunt următoarele:

Havana

  • Mobilier pentru dormitor în stil modern care poate cuprinde: pat, noptieră cu 1 sertar, comodă cu 4 sertare, oglindă, dulap cu 2 uși, dulap cu 3 uși.

Atlanta

  • Mobilier pentru dormitor în stil modern, finisaj periat, patină gri, care poate cuprinde: mai multe variante de pat, noptieră cu 2 sertare, comodă TV cu 2 uși, comodă TV cu 2 uși și 2 sertare, comodă cu 6 sertare, comodă cu 3 sertare

Fantasy

  • Mobilier pentru dormitor în stil modern, finisaj periat, patină albă, care poate cuprinde: mai multe variante de pat, noptieră, comodă cu 6 sertare, ladă de zestre, comodă TV, comodă înaltă.

Toate variantele de dormitoare prezentate mai sus dar și alte tipuri de mobilier pot fi vizualizate atât pe pagina web de prezentare a companiei, www.ronexprod.ro/modern-dormitor.php cât și în magazinul online al celor de la Ronex, www.ronexmag.ro/40-mobila-dormitor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>