Alege un suport auto magnetic pentru telefon

suport auto magnetic

Telefonul mobil este un accesoriu indispensabil în ziua de azi. Indiferent că ne aflăm în fața televizorului, că mergem la cumpărături, că suntem la birou sau că ne aflăm la volanul mașinii, telefonul mobil este mereu prezent. Parcă ne este imposibil să ne imaginăm viața noastră fără telefonul mobil. Totuși, atunci când ne aflăm la volan este important să ne concentrăm la condusul mașinii și în nici un caz la telefon. Un suport auto magnetic pentru telefonul mobil prezintă câteva avantaje, printre care cele mai importante sunt:

Ne ajută să evităm distragerile din timpul șofatului

Dacă suntem șoferi și telefonul mobil sună sau emite vreun semnal putem fi foarte ușor tentați să dorim să vedem cine ne caută. Ei bine, pentru a nu fi tentați să căutăm telefonul prin buzunare, prin mașină sau prin borsetă, un suport auto magnetic pentru telefon este o alegere înțeleaptă.

Facilitează citirea mesajelor

Foarte multă lume este atât de ocupată încât doar la volan reușește să citească mesajele de pe telefon. Ei bine, alegând să folosești un suport auto magnetic pentru telefonul tău poți citi mult mai ușor mesajele atunci când te afli la volan și este chiar urgent să faci acest lucru. Folosind acest suport poți să controlezi mai bine volanul, fără a fi tentat să butonezi telefonul cu ambele mâini.

Facilitează utilizarea telefonului ca GPS

Telefoanele mobile inteligente dispun de un sistem GPS integrat și foarte adesea șoferii  doresc să ajungă mai repede la destinație folosind GPS-ul integrat pe telefon. Având telefonul în acel suport auto magnetic este mult mai ușor de folosit GPS-ul de pe telefon, atât pentru introducerea destinațiilor, cât și pentru urmărirea traseului fără a fi nevoit să lași volanul din mâini.

Citeşte şi  Cum sa alegi cel mai bun osciloscop digital?

Poate fi folosit ca sursă de muzică

Mai toată lumea are pe telefonul mobil mulți mega de muzică. Dacă la radio nu auzi muzica ta favorită și dorești să asculți piesele preferate, care să te relaxeze în timp ce conduci mașina, atunci telefonul poate fi o excelentă sursă pentru melodiile preferate. Iar așezarea telefonului mobil într-un suport auto magnetic este o idee excelentă pentru a putea gestiona melodiile de pe telefon fără a fi distras de la condus.

Ȋmbunătățește sunetul

Plasarea telefonului mobil în acel suport auto magnetic poate fi de mare ajutor pentru îmbunătățirea sunetului atunci când sunteți sunat și folosiți telefonul pe modulul speaker. Odată ce veți folosi acel suport pentru telefonul, veți remarca o mai mare claritate și o putere mai mare a sunetului la telefonul mobil chiar și pe modulul speaker.

Acum că am identificat principalele avantaje ale unui suport auto magnetic pentru telefonul mobil, să mergem mai departe și să vedem ce modele de astfel de suporturi găsim pe piață. La Topeo.ro găsești o gamă foarte diversă de astfel de suporturi magnetice: suport magnetic pentru air vent, suport auto magnetic cu ventuză pentru parbriz, mini suport universal sau suport magnetic universal. Tot ce trebuie să faci este să studiezi oferta de suporturi magnetice de la Topeo.ro și să alegi acel suport care ți se pare cel mai potrivit pentru tine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>