Alege o saltea confortabilă din multitudinea de modele disponibile online

saltele premier plus

Cu o largă varietate de modele şi tipuri de saltele disponibile în ziua de astăzi, este din ce în ce mai greu să ştii pe ce vrei să dormi. Informaţiile sunt foarte multe şi de cele mai multe ori chiar contradictorii, toate sistemele părând a fi cele mai bune, deşi acest lucru este evident imposibil.

În magazinul de saltele D&D din Suceava găsiţi o largă diversitate de modele ortopedice, cu spumă, burete poliuretan sau arcuri intrconectate tip Bonell sau cu arcuri împachetate individual. Tot aici beneficiaţi de consultanţă personalizată pentru fiecare persoană, aspect foarte important atunci când vine vorba despre a lua o decizie bazată pe antecedente medicale. Salteaua poate fi utilizată ca dispozitiv medical pentru tratarea anumitor probleme ale spatelui sau somnului, de aceea este bine să ne sfătuim cu experţii atunci când dorim să facem alegerea corectă care să ne reducă problemele şi nu să le accentueze.

Saltelele ortopedice sunt disponibile în dimeniuni uzuale, standard, dar pot fi realizate şi pe comandă în funcţie de dimensiunile personalizate ale beneficiarului. Ştim foarte bine cămulţi dintre noi preferăm să ne realizăm mobila de dormitor la comandă pentru a se încadra perfect în spaţiul camerei, de aceea este important să putem găsi şi salteaua cu o dimensiune personalizată, pentru a se potrivi perfect în cadrul patului.

Somnul este un moment foarte important pentru orice om, dacă ne odihnim cum trebuie în fiecare noapte vom aborda viaţa cu o energie şi o stare generală de bine, care se va reflecta în sănătatea noastră, în timp ce anumite tulburări de somn ne vor îngreuna foarte mult viaţa de zi cu zi.

Viaţa modernă, în special în centrele urbane este una foarte agitată şi de cele mai multe ori afectează calitatea somnului. Stresul, gălăgia, luminile sunt factori de risc care îşi lasă amprenta asupra odihnei noastre, însă şi calitatea suportului din timpul somnului are un rol important.

Durerile de spate sunt o consecinţă a mai multor factori, printre aceştia regăsindu-se un stil de viaţă sedentar, cu activitate fizică redusă, munca la birou sau la calculator şi statul pe scaune pentru perioade îndelungate ne afectează postura şi coloana vertebrală. O saltea ortopedică adecvată ne poate ajuta ca în timpul somnului să tratăm durerile de spate, iar dimineaţa să ne trezim fără urmă de durere.

Din fericire, în ziua de astăzi avem soluţii pentru aproape orice problemă, dar este bine de discutat cu un specialist care soluţie ni se potriveşte perfect, de la individ la individ.

 

Saltelele PREMIER PLUS

Cele mai vândute modele de saltele sunt cele cu arcuri Bonell, care sunt încă în topul preferinţelor persoanelor cu gusturi tradiţionale, care nu se simt pregătite să experimenteze somnul pe saltele din spumă sau cu arcuri independente.

Persoanele care preferă un suport ferm şi au o greutate peste medie vor avea întotdeauna salteaua cu arcuri Bonell ca primă opţiune. Saltelele cu arcuri au câteva particularităţi: se deformează mai greu, susţin greutate mai mare, se aerisesc natural mai bine și au o durabilitate mai mare.

Rezistenţa şi confortul sunt cuvintele de bază în descrierea saltelei PREMIER PLUS, care îmbină arcurile din oţel cu spuma poliuretanică de înaltă densitate, dar şi cu husa matlasată, cu straturi de bumbac natural şi lână.

Saltelele pot fi realizate și la comandă, conform dimensiunilor solicitate de dumneavoastră.

Dimensiuni [cm]: 190×80, 190×90, 190×100, 190×120,  190×130, 190×140, 190×160, 190×180, 200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×130, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200

Husă: matlasată pe întreaga suprafață cu vatelină sinteticp, cu material nețesut 40 g/mp, dar și cu bumbac pe față de vară, lână pe față de iarnă. Materialul textil folosit are certificare ecologică și sanitară OEKO-TEX 100.

Miez elastic: arcuri din oțel carbon tip Bonell, executat conform SF.1/2006

Borduri: din poliuretan cu secțiunea de 150X50 mm

Material protecție arc: feltru de 1200 g/mp, pe ambele fețe

Nervuri: din poliuretan cu secțiunea de 150X40 mm în interiorul miezului, pentru rigidizare

Poliuretan: de înaltă densitate

Mânere: pentru transport si butoni  aerisire

Vatelină: sintetică 200gr/mp

Înălțime: 24 cm (+/-1cm)

Greutate maximă recomandată: 100 kg/persoană

Fermitate: ridicată

Garanție: 2 ani

Greutate: 10 kg/mp

saltele Premier Plus